TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio AW 81D Yorum ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio AW 81D Yorum ve Bilgi

Mesaj bluecrash » 11 Eki 2011, 15:20

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle,33 yaşımda olmama rağmen ilk defa kol saati sahibi olduğumu ve bu yegane gerekli aksesuar için güzel bir forum olduğunu görmek çok güzel.
Hemen konuya geçiyorum,ben casio aw-81D-1avdf,marka saat aldım.Bu aldığım ilk saatimdi ve sizlere danışmak istiyorum;sizce saat nasıl ve ben tanınmış bir alışveriş sitesinden aldım.Elime ulaştığında,arkasında made ın chına yazıyordu bu normalmi? Teşekkürler..

Edit:Saati 78 Tl gibi bir rakama aldım ve iade hakkım var.

Resim
En son bluecrash tarafından 11 Eki 2011, 15:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bluecrash

Re: Casio AW 81D Yorum ve Bilgi

Mesaj Clk » 11 Eki 2011, 15:42

Made in China yazmasi normal ama taninmis alisveris sitesi gg ise %50 sahte olabilir !!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj bluecrash » 11 Eki 2011, 15:46

Değerli Clk,

Alışveriş sitesi gg derken neyi kasdettiniz? Saat ersa dist.altında ve yurt içinde reklam sayılmassa,ereyon sitesinden alınmıştır.
Kullanıcı avatarı
bluecrash

Mesaj Frax » 11 Eki 2011, 15:48

Normal bir durum zaten fiyatı bu düzeyde. Hayırlı olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj bluecrash » 11 Eki 2011, 15:52

Değerli Frax,

Öncelikle teşekkür ederim.Saati kullanayım mı? fazla saat bütcem yok ve bana o civarlarda casio al dediler.İşimi görürmü yoksa iademi edeyim?
Kullanıcı avatarı
bluecrash

Mesaj Clk » 11 Eki 2011, 16:52

Saatin fiyatida, alindigi site'de gayet normal. Saati iade edecek herhangi bir durum yok. Ben dizayni cok begendim. Bu fiyata bence cok mantikli saat. Güle güle, iyi günlerde kullanmani dilerim :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 11 Eki 2011, 17:24

İyi günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj bluecrash » 11 Eki 2011, 17:37

Katkıda bulunan siz değerli üstadlara teşekkürlerimi sunarım.Aslında ben Casio EF-305D-1AVDF alacaktım ama,bütçe işte :roll: Aldığım saat de güzel ne varki kasa tipi plastik ayrıca garanti belgesinde;su teması olduğu durumda garanti kapsamında olmadığı belirtilmiş.Ne saçmalıktır ki 50M su geçirmezlik özelliği olan saat,su değdiğinde garanti kapsamından çıkıyor.Madem siz üstadlar olumlu not verdiniz bana kullanmak düşer. :)
Kullanıcı avatarı
bluecrash

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners