TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Aquaracer 500M & Oris TT1 Chronograph Tercihiniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz?

Oris TT1 Chronograph Seramik Bezel
4
14%
Oris TT1 Chronograph Çelik Bezel
2
7%
Tag Heuer Aquaracer 500M Full Black
20
69%
Tag Heuer Aquaracer 500M Gray Dial
3
10%

Toplam oy : 29

Re: TAG Heuer Aquaracer 500M & Oris TT1 Chronograph Tercihin

Mesaj Emre » 04 Eki 2011, 11:32

Ben All Black Tag'e oy verdim ama Frax'in dedigi gibi aldigin fiyatlari yazabilirsen fikrimi degistirebilirim belki. Oy hakkimi sakli tutuyorum :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Wwtr » 04 Eki 2011, 12:28

Full Black diyorum ben de.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Bond » 04 Eki 2011, 15:00

Yönetici falan diye uzun yazmaya mecbur ediyorsunuz :D

Cvssvc TAG Heuer Aquaracer 500 modeli için daha önce bir hayli konuştuk. Son yıllarda çıkan popüler saatlerden birisi. Mekanizma özellikleri ve genel marka yapısı / değeri hakkında herkes bir hayli bilgi sahibi. Yalnız sorduğun model beyaz değil daha çok gri / gümüş renk kadranlı. Genel yapı olarak oldukça kaliteli bir model. Takvim'in ters tarafta olması ve bezel 12-6 yönündeki yuvarlak yapıyı bozan üçgenimsi çıkıntılar genel olarak saat meraklılarından gelen eleştiriler arasında idi. 500m WR bir modelde safir arka kapak kullanılmış olması mekanizmayı görmeyi sevenler için önemli bir özellik. Oluklu kadran yapısı, yeni tip bezel ve kauçuk kayış bağlantı kısmı oldukça şık.

Siyah model resimlerde göründüğünden gerçekte daha iyi duruyor diyebilirim. Senin diğer saatlerin siyah kadran fakat siyah kasa tamamen farklı bir stil bu sebeple kolda duruşu zaten kadran renginden bağımız olarak çok ayrı olacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam all black modelinin quartz versiyonu yok bu sebeple o bakımdan ayırt edici olarak serinin özel modellerinden birisi. Birde Di Caprio versiyonu olması lazım.

Bütçeyi bu modele göre düşünürsek liste ve son kullanıcı fiyatı olarak herhalde bu modeller 5-7K TL arası olmalı ülkemizde. Oris'in şu an TR fiyatlandırmasını henüz gelmemiş bir model olduğundan bilmiyorum ama bana pek karakter sahibi bir model gelmedi. ETA 7750 bazlı olması fiyat hakkında genel olarak üstteki modele yakın listeleneceği izlenimini veriyor. Elbette şu an kullandığın Oris saatinin gene bir diver bu sebeple özel bir merakın yoksa ikinci bir diver almak biraz gereksiz kaçabilir. Benim tavsiyem TAG Heuer Aquaracer 500 Full Black alacaksan Orisi elden çıkarmandır :D

ETA 7750'li model için Oris yerine ise sana Maurice Lacroix Pontos Chronograph Full Black veya beyaz kadran turuncu detaylı modeli öneririm. Fiyatlandırma olarak bu saatleri sanırım üstteki fiyat limitinde bulabilirsin. Hemde farklı bir tarz daha saatin olmuş olur.

TAG Aquaracer 500 All Black + ML Pontos Chronograph Assorted Color Versions :D

TAG Aquaracer 500 Assorted Color Versions + ML Pontos Chronograph Full Black :D

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 04 Eki 2011, 15:28

Kesinlikle aquaracer all black :thumbup: Bond'un resmini koyduğu maurice lacroixler çok sportif görünüyor ancak verdiği kalite hissi tag heuerden aşağı bence. Denediğimde hayal kırıklığına uğramıştım.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj cenk » 04 Eki 2011, 15:53

Anaa kafam iyice karıştı :D

@clk bende o konuda tereddüt yaşıyorum,aslında saatlerime çok iyi bakarım şu anda kullanıdğım orisi vitrine koysan rahatlıkla satarsın yani :D ama full blackin havasıda bir farklı geldi açıkcası(modeli kararlaştırdığımızda onun üstüne bir daha konuşabiliriz)

@asymptote kısaca cvs desenizde olur eziyet etmiyelim size :D Söyle bir araştırmaya girdik hemen aldığımız yokta bakıyoruz işte :D

@frax yorumun için teşekkürler frax maviyide koydum bir kenera onuda deniyicem

@emre08 yukarıdada yazdığım gibi 5-7k arası bir fiyat var ama ikisinin arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum.

@Wwtr cevap için teşekkür ederim

@bond Ee hocam baksana zorlamadan böyle fikir verici yazılar yazmıyosun :D dalğıç saatleri çok hoşuma gidiyo o yüzden diver saatlere bir ilgim var aslında.orisi satmayıda hiç düşünmüyorum yukarıda da yazdığım gibi daha vitrine koyulacak kadar temiz ve ben daha doyamadım ona :D ML Pontos Chronograph Full Black görebilirsem onuda kolumda denerim ama ilk görüşte çok hoşuma gittiğini söyliyemicem :(

@drk teşekkürler başını ağrıtıcaz artık birazcık :D
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj 2fast4u » 04 Eki 2011, 16:00

cvcsvc oncelıkle bır orıs tt1 sahıbı neden tag ın modelı ıle ılgılenır anlamam yanlıs anlama oris fanatıgım veya tag hıc sevmem dıyemem :D bond un yukledıgı maurıce ler gercekten fıyat olarak aynı ıse bence dusun derım yanı bıraz farklılık hem sana hem foruma renk katar :thumbup: gıbı gelıyor bana yoksa suphen mı var demıs karakan ,ercı e dıyerek toparlıyorum .Saygılar :D(sezen cumhur onal yorumu gıbı oldu )
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj cenk » 04 Eki 2011, 16:09

mc yi deniyicem gördüğüm yerde ama aquaracera da haksızlık etme hocam orisin yeri ayrı onun ayrı :D
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj 2fast4u » 04 Eki 2011, 17:10

cvssvc avatarın hakkını ver hakkını :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 131 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners