Emre » 30 Eyl 2011, 23:08
TheCooper ben senin amacini da niyetini de pek anlayabilmis degilim. Vurgun yapmayi mi hedefliyosun, belki aldigim bi saat cok degerli cikar diye sansini mi deniyosun ben anlamadim acikcasi. Temsili resimler koyup saatin degerini soruyosun surekli. E saatin degeri az cok bellidir zaten, 75 TL verdiysen o saat %99 ihtimalle 75 TL veya daha ucuzdur. En kotu actigin basliklari okur tab'i kapatirim ama yaptigin seyi hem kendine biseyler katacak, hem de foruma biseyler katacak sekilde yapman daha guzel olmaz mi?
Yani su anda bakarsan, guzel olan yontem, aldigin saatleri kendin incelemen, internette arastirman, o saati bizle paylasip yanlis bildigin, eksik bildigin, bilmedigin seyler varsa da onlari ogrenmen.
Saatlere cok ilgin oldugunu dusunuyorum ama surekli surekli tek bi resim koyduguna gore (ki onu da temsili resim olarak koyuyosun) o saatlere ozenmiyosun da. Guzelce resimlerini cekip kendi bildiklerinle birlikte bizle paylasirdin oyle olsaydi.
Boyle bisey yine yazmazdim buraya ama actigin basligin altina "ürünler aynıdır" gibi bisey yazinca bu beni biraz rahatsiz etti.
T S F = P A Y L A Ş I M