TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Couturier Automatic Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Couturier Automatic Yorum

Mesaj jackoajs » 19 Eyl 2011, 21:46

bu saate karar verdim gibi.en alttaki resimde görünen orientimi satıp bunu almak istiyorum uygun bir fiyata bulabilirsem şayet.orientim henüz 2 aylık falan hatta olmadı bile.resim ve link aşağıdadır.değerli yorumlarınızı bekliyorum üstadlar.

Resim

Uploaded with ImageShack.us

buda saat ile ilgili bilgilerin bulunduğu bir sitenin linki

http://www.sharps-jewellers.co.uk/tisso ... 051-00.php

buda benim şuanki saatim

Resim

Resim

En son jackoajs tarafından 23 Eyl 2011, 18:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
jackoajs

Re: Tissot Couturier Automatic Yorum

Mesaj jackoajs » 21 Eyl 2011, 19:29

hiç kullanan yada alan yok sanırım bu saatten :)
Kullanıcı avatarı
jackoajs

Mesaj Clk » 21 Eyl 2011, 20:12

Kullandigin saat gayet güzel. Sahip olmayi arzuladigin Tissot'da gayet basarili. Sonucu senin kararin belirleyecek.

Not: Tissot icin biraz dikkatli olmani tavsiye ederim. Zira o kayis eskidikten sonra after-market bir kayis bulmak zor olacaktir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj exellency » 22 Eyl 2011, 17:40

Orient'i neden satmaya karar verdiniz memnun değilmisiniz?
Kullanıcı avatarı
exellency

Mesaj jackoajs » 23 Eyl 2011, 18:15

Clk yazdı:Kullandigin saat gayet güzel. Sahip olmayi arzuladigin Tissot'da gayet basarili. Sonucu senin kararin belirleyecek.

Not: Tissot icin biraz dikkatli olmani tavsiye ederim. Zira o kayis eskidikten sonra after-market bir kayis bulmak zor olacaktir.

after-market dediğiniz kayış ne oluyor?benim şu anki orientimin de kayış şekli aynı tissot unki gibi,yarım ay şeklinde.pimle kasa arasında hiç boşluk yok.benim kayış da birkez takılıp çıkarılmış ufaktan deforme olmuş.pimin dip kısmında hafif aralanma var yapışkanında açılma var gibi,bir saatçiye göstermek gerek.garantiye yollayacaktım fakat aslaan saat kayış garanti kapsamına sokulmuyor dedi bende göndermedim.

resimlerde belirtmeye çalıştım.aslında çok rahatsız etmiyor ama neden olsun diyor insan tabikide :)

Resim

Resim

2.resimde deri köşeden hafifçe havaya doğru kalkıyor yapışık olduğu metal pimden ayrılıyor arada parmağımla bastırıyor ve yine yerine oturmasını sağlıyorum :)

exellency yazdı:Orient'i neden satmaya karar verdiniz memnun değilmisiniz?

aslında saati çok uygun bir fiyata aldım bir satıcıdan yine bir saat forum sitesinden.650 tl olan saati 400 tlye aldım,otomatik bir saat için oldukça iyi bir fiyat bana göre.saat çok şık ve güzel aslında spor kıyafet ile gömlek ile gayet güzel uyum sağlıyor ama nedense içimde bir yandan tissot alma heveside yok değil.bu saat işine 2 aydır takılıyorum ve acayip sardı doğruyu söylemek gerekirse.bu saati satip üstüne en az 1000 tl verip tissot almak ne kadar mantıklı olur onuda kestiremiyorum doğrusu.saatimin mekanizması 46R40 21 jewels.belkide vazgeçer bu saatimi kullanmaya devam ederim :)
Kullanıcı avatarı
jackoajs

Mesaj drk » 23 Eyl 2011, 23:06

Kayış belkide saatin en hassas ve zarar görmeye açık yerlerinden biri. Çok rahatsız etmiyorsa bence saatinizi böyle kullanmaya devam edin zaten eskiyince yenisiyle değiştirirsiniz. Aftermarket terimi orijinal üretici tarafından üretilmeyen ama saatle uyumlu parçalar için kullanılır. Yan sanayii gibi düşünebiliriz :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj jackoajs » 24 Eyl 2011, 18:09

Drk yazdı:Kayış belkide saatin en hassas ve zarar görmeye açık yerlerinden biri. Çok rahatsız etmiyorsa bence saatinizi böyle kullanmaya devam edin zaten eskiyince yenisiyle değiştirirsiniz. Aftermarket terimi orijinal üretici tarafından üretilmeyen ama saatle uyumlu parçalar için kullanılır. Yan sanayii gibi düşünebiliriz :)

evet çok rahatsız etmesede ben falza titizim sanırım.yine bu forumda olan insatiable nickli arkadaşım bu saati kargodan teslim almıştı ve bana 1 hafta gecikmeli teslim edebilmişti.kendisi tahi farkına varmamış bu deformasyonların :) kendiside tissot visodate almış kolunda gördüm gayet şık.
bu tip orjinal uyumlu yani orientime nerden bulabilirim 22mm lik bir kayış,tavsiye edebileceğiniz bir site varmıdır?teşekkürler
Kullanıcı avatarı
jackoajs

Mesaj asymptote » 29 Eyl 2011, 18:48

jackoajs yazdı:bunu almak istiyorum uygun bir fiyata bulabilirsem şayet.

Resim

1000 liraya 6 taksitle alabilirsin elini hızlı tutarsan, bence gayet uygun bir fiyat. peşin fiyatta bile bu kadar inmezler ;)

:arrow: http://www.trendyol.com/Erkek-Saat-T0354071605101/UrunDetay/4755/437921
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 163 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners