Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Saat konusunda nokta atışı yoktur. özellikle, iyi bir mekanik saat edinir, bu zevki ve kültürü yaşarsanız eğer devamı gelecektir. ata ata kurşun kalmayacak, emin olun.
birde VSA dive master serisine göz atın isterseniz;
saatte eta mekanizma kullanmaları olumlu bir şey benim kafama takılan nokta made in germany yazmaması kadranda saat hakkındaki düşüncelerinizi ve bilgilerinizi merak ediyorum.
En son espinosa tarafından 02 Eki 2011, 15:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
watch u seek' te bunun bir incelemesi vardı sanırım, google dan aratıp bakabilirsiniz. Kullanılan bileşenlere göre inanılmaz uygun bir fiyatı var. Saatin yüksekliği (yada kalınlığı) biraz fazla yalnız, bileğiniz ince değilse alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bunun kronografsız olanını kullanıyorum gayet memnunum.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein