TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Swatch 2. Jeremy Scott Koleksiyonu

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Swatch 2. Jeremy Scott Koleksiyonu

Mesaj Archezia » 22 Eyl 2011, 01:20

Yok Rolex'e ben karışmıyorum artık istediği kadar videosu dönsün. Ellemeyin Rolex'i tehlikeli :D Bi de forum sayfasında kenarda biryerde bir flash saat isteği vardı Sedir hocamın ama ben birşey demeyeyim kendi söyler gerekli görürse. Ne 24 saat uzaklaştırma yiyesim var ne de daha önce bunları kitaplarımızda yazdık tarzı bir cevap :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Emre » 22 Eyl 2011, 01:24

Bond yazdı:Emre 30,000 TL verirsek ancak o zaman oynarız bu filmde :D TSF Basın sorumlumuz Drk :D uzun süredir beğendiği bu AP Diveri geçen ay alacaktı fakat telefonda yaptığımız 30 dakikalık mütalaa sonucu bu istek tarafımdan şu an için durdurulmuştur :lol: O model intro videosu dediğin gibi uygun bu arada süre ve tarz açısından, zaten AP model teaserı olarak yapmış :thumbup:

Ajansin, tip uyuyor, tag ile cekilir bence :D Saat cok guzel bu arada. Durdurmasa miydin acaba :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Bond » 22 Eyl 2011, 03:24

O dönem CHF çok yüksek seviyede idi TR için pek mantıklı değildi açıkçası. Yoksa saat güzel :thumbup:

Archie bu acımasızca şakamı anlayışla karşılaman sevindirici :lol: Yaptırıcağız flash saat, aklımda işler var diye sarktı :( Bende aynen senin gibi karışmıyorum beni hiç ilgilendirmez Rolex falan. Rüyamda Rolex SA'dan hisse senedi aldığımı görürsem ancak o zaman ilgilendirir. :D Elbette kendi aldığım eğitim konuları, yaptığım araştırma, inceleme, çevremden edindiğim tecrübe ve feedbackler sonucu popüler kültürdeki ve saat dünyasındaki konumu adına inandığım doğruları yazarım o ayrı. ;)

Zaten Rolex markası ile ilgili networking ve perpetual rotor konularında hep objektif olarak yazıp açıklamaya çalıştım eğer hatırlayan varsa. Emre'nin yazdığı durumunda bir çok safhasına zaten bende katılıyorum. Bence eklenmesi gereken yada esas önemli olan nokta o sistemle popülaritesi yıllar boyu artan bir markanın içinin boş olmamasıdır. Bunu farklı segmentlerde başaran başka markalarda var elbette ama kendi segmenti içerisinde bu konuda en başarılısı bence şüphesiz Rolex SA.

Neyse ben sadece Jeremy Scott'un Swatch Punk modelinin tasarım kaynağını göstermek için bu konuda bulunuyordum. Konular sapınca istemeden meydanda buldum kendimi :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 22 Eyl 2011, 08:33

1. Herkese günaydın.
2. Kimselere kızdığım yok. Ayrıca parantez içinde söylemeliyim ortaya konmuş güzel bir ürün varken (site) kızmaya hak da yok.
3. Reklam girişinin değiştiğini kaçırmış olmalıyım. Ben hep aynı reklamı gördüm. Çeşitlilik hem sitenin ruhuna uyar hem de gizli "tag" olan başka videolar da olabilir sanırım (sanmakla olmaz önermek gerek derseniz buna da hak veririm)
4. Tekraren dile getirme konusuna gelince bu ikinci olsa gerek, ilki 30 haziran 2010 tarihindeymiş, aradaki süre de bir yılı geçmiş.
5. Ben zaten tarayıcının adres kısmına "f" yazdığımda doğrudan "yeni mesajlar" sekmesinden giriş yapıyorum, sorun yok, herşey aynı kalsa da benim açımdan güzel.
6. Tüm yazdıklarım aklımdan geçenlerdi, burada hiç bir markanın fanatiği veya düşmanı da değilim. Marka fanatizmi aslında mesajları daha zevkli ve akıcı okunur hale getiriyor.
7. Konu dağıldı dağılmasına ama bu başlık için çok da birşey kaybettirici olmadı diye düşünüyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj herofb » 22 Eyl 2011, 10:28

çok alakasız olacak ama sanırım ben en son Tudor Chronograph videosu görmüştüm , bu arada foerver hızlı ve pratik forum.forumsaati.com :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 22 Eyl 2011, 14:50

Evet Basel zamanı popüler diye Tudor vardı ana adreste :D Herojd forum.forumsaati.com ne :D Yaz bak tarayayıcına ne çıkıyor :!: Hiç yakıştıramadım :lol:

Hocam elbette yıllardır değil onu sizin yazma tarzınıza benzer olarak takılmak için yazdım. Gizli tag falan sonradan yapılan bir işlem arayarak bulunan tarzda bir şey değil. Videolar içine gömülü bir nevi reseptör gibi bir olgu, yani cidden merak ediyorsanız böyle şeyleri benimde bilgim sınırlı ama yapan arkadaşlardan daha net bilgi alıp size aktarırım.

Ana ve sizin kullandığınız adrese yeni video hazırlattım. Umarım hoşunuza giderler. Ana adresteki Cartier introsunun sayfa tasarımı ile uyumuna bakarsanız daha önce demek istediklerimi daha net algılayabilirsiniz. Dediğiniz gibi değişim iyidir. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj herofb » 22 Eyl 2011, 15:21

Bond yazdı:Evet Basel zamanı popüler diye Tudor vardı ana adreste :D Herojd forum.forumsaati.com ne :D Yaz bak tarayayıcına ne çıkıyor :!: Hiç yakıştıramadım :lol:

yazdığımı gördükten sonra 2 dk'dır kendi kendime gülüyorum ofiste yalnız gerçekten tebrik ederim çünkü insan bazen alışık olduğu şeyleri doğruymuş gibi görüp atlıyor , ajan dikkati var maaşallah :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 22 Eyl 2011, 15:29

Adresi yazdın mı? :D Şöyle reklamlar çıkıyor ondan dedim :D

Latvian Girls Chat

Browse 100s genuine profiles & Find the girl you want to Chat with
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners