TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Swatch 2. Jeremy Scott Koleksiyonu

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Swatch 2. Jeremy Scott Koleksiyonu

Mesaj sedir » 21 Eyl 2011, 16:43

Bu video görüntüsünü her zaman düzgün veremiyorum ama kontrol ettim bağlantı sağlam. :(
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 21 Eyl 2011, 16:48

sedir yazdı:Başlık çok ayrı yerlere gitti ama ne yapayım bilemedim.

En iyisini yaptin hocam. Bu fanatikler ile tartismanin anlami yok zaten :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Archezia » 21 Eyl 2011, 18:07

Clk yazdı:
sedir yazdı:Başlık çok ayrı yerlere gitti ama ne yapayım bilemedim.

En iyisini yaptin hocam. Bu fanatikler ile tartismanin anlami yok zaten :lol:

+1 :lol:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Bond » 21 Eyl 2011, 23:22

sedir yazdı:Tarayıcıya www.turkiyesaatforumu.com yazınca çıkan sayfadaki (ben o safhayı hep atlıyorum) reklam ne zaman değişecek ya da kalkacak?

sedir yazdı:Güzel de ...
Yıllardır aynı.
Sporu sadece bu adamlar mı yapıyor?
Forumun bir menfaati varsa itirazım yok, menfaati yoksa başka videoları da kullanabiliriz.
Örnek isterseniz bulurum (gerçi siz daha güzel örnekleri biliyorsunuzdur ama olsun katkı yapmaya çalışırız)

Hocam neden kızıyorsunuz bize :) :super:

Değerli hocam iyi güzel de sizde yıllardır aynı konuyu fırsatını buldukça tekrar ederek yazıyorsunuz. :D Sizi kırmamak için açıklamasını 1-2 sefer farklı yerlerde yaptım ama bellki okumadınız veya tatmin edici bulmadınız :? Daha önce Rolex, reklam ve video hakkında size bilgi vermeye çalıştığım önceki konu linkini aşağıya ekliyorum, o zaman geri dönüş olmadğı için okuyup okumadığınız konusunda tam olarak emin olamıyorum.

:arrow: viewtopic.php?f=12&t=3124&p=35084#p35096

Forumun ana adresi saatforumu.com ve Rolex değil Audemars Piguet videosu var, daha öncede Perrelet vardı hatırladığım kadarı ile. Bu durumda tarayıcınızda ana adres olan saatforumu.com kullanırsanız Rolex videosu zaten çıkmayacaktır veya direkt olarak forum sub domainli olan adresi kullanmak sureti ile forumlara aktarmasız giriş yapabilirsiniz. :thumbup: Aslında aşağıda açıklayacağım sebeplerden dolayı Rolex ve Seiko daha uygundur ama Rolex muhaliflerinin tepkisini çekmek istemiyoruz :lol:

Daha önce dostluk ve bireysel tercihlerimiz sebebi ile seçilen introlar ( Örnek; Maurice Lacroix, Perrelet, Rolex, Audemars Piguet ) yanında video kullanımlarında bizler için çeşitli kriterler bulunmakta. Bunları burada aşırı detayına girerek açıklamak gereksiz ama bu konuyu biraz daha netleştirmek adına kısmen yazayım. Örnek olarak bunlardan birisi kullanılan videolarda gizli tag bulunmasıdır. Arama motorlarının örümcekleri ve robotları bunları Google vb sitelerden gelen bireysel aramalarla karşılaştırarak yönlendirme yaparlar. Bu sebeple bizler için saatlerle ilgili dünya genelinde çok arama olan kelime ve markaları tercih etmek SEO açısından avantajlıdır.

Misal trafik açısından faydalı olacağını düşündüğümüz bir markanın videosunu belirli dönemlerde kullanarak bu aramaları yapan hedeflenen coğrafyadan bireylerin bizim belirlediğimiz adrese gelmelerini sağlayabiliriz. Elbette bunlar sadece videoda tag kullanarak olmaz. Daha bir çok üzerinde emek, para ve zaman harcanan teknik ve yöntem bulunmakta. Örnek vermek gerekirse google aramasında belli kelimelerde ilk sırada çıkmak için bazı alışveriş siteleri ve ürün ve hizmet satan firmalar çok ciddi miktarlarda harcamalar yaparlar.

Bizimde kendimize göre bazı çalışmalarız oluyor ama her detayı burada forum kullanıcıları ile paylaşmamız mümkün olmadığı için doğal olarak çeşitli yanlış anlamalara sebep verebiliyor. Bizim Rolex ile bir ilgimiz veya ticari bağlantımız yok yani hocam :) Keşke Clk'nın dediği gibi olsa ama Rolex öyle popüler bir marka ki global forumlarda dahi pek reklam verme gereği duymaz. Oysa diğer önemli markaların reklamlarını global forumlarda sıkça görebilirsiniz. Dikkat ederseniz Rolex sadece çok büyük toplumsal organizasyonlara sponsor olmakta.

Birde vermiş olduğunuz Corum saatin sanatsal üretim videosu örneği site girişinde intro / landing page formatı olarak kullanılmaya uygun bir video değil maalesef. Hem tarz hem de süre olarak. Ana adresimiz dışındaki diğer adresler bizler için yukarıda açıkladığım gereklilikler adına öncelikli değil bu sebeple memnuniyetiniz adına pek kullanılmayan o adrese uygun olur olmaz daha sanatsal bir intro bulmaya gayret edeceğim. Direkt olarak Youtube videosu kullanmadığımız için sıkıştırarak flv formatına çeviriyor arkadaşlar. Sizinde daha kısa ve intro tipinde olan hoşunuza giden video öneriniz olursa lütfen bana özel mesaj ile linkleri bildirin, ana sayfa renk ve yapısı ile uyumlu olabileceklerden seçip yükletmeye çalışayım. ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Thevenin » 22 Eyl 2011, 00:12

Ceremi reyiz konu dagitmada cigir acmis beyler. Bence bundan sonra sembolik olarak butun dagilan konulara bu basliktan devam edilsin :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Emre » 22 Eyl 2011, 00:16

Ben de Bond'un dedigini uyguluyomusum meger cunku ana sayfadaki videodan henuz haberim oldu :) Direk foruma giriyorum ilk zamandan beri. Baya eskiden bi video gormustum ama hangisi oldugunu bile hatirlayamadim. Bu arada Bond AP reklamlarinda oynamis da haberimiz yokmus :) Ayni olayi Kite Surfing / Tag Heuer icin de dusunebiliriz 8-)

Ya konu cidden dagildi ama ilk sayfadaki elemanin resmini gordukce baska seyler konusmak istiyorum :) Bond'un oynadigi film:

T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Archezia » 22 Eyl 2011, 00:53

Ya Bond böyle uzun uzun yazıyor. Okurken birşey geliyor aklıma bağlantılı, bir bakayım şuna diyorum. Ama sonuna gelince o kadar yazının aklımdan çıkıp gidiyor tabi. Şimdi gelmiyor işte aklıma o bakacağım şey. Gece gece sinirim bozuldu bak :S Ayrıca Clk'nın yazdıklarıyla geçeceğim dersten Bond'un yazdıklarıyla AA alırım. Bond bilir zaten nasıl zor olduğunu :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Bond » 22 Eyl 2011, 01:09

Emre 30,000 TL verirsek ancak o zaman oynarız bu filmde ;) TSF Basın sorumlumuz Drk :D uzun süredir beğendiği bu AP Diveri geçen ay alacaktı fakat telefonda yaptığımız 30 dakikalık mütalaa sonucu bu istek tarafımdan şu an için durdurulmuştur :lol: O model intro videosu dediğin gibi uygun bu arada süre ve tarz açısından, zaten AP model teaserı olarak yapmış :thumbup:

Archie, Sedir hocamızı sevdiğimiz ve saydığımızdan açıklama yapıp yazıyoruz yoksa misal sen desen bu nasıl video kardeşim değiştirin şunu diye direk forumdan 24 saat uzaklaştırma veririz :P :lol:

Benimde kafa durdu son yazdığın iki cümleyi anlamaya çalşıyorum halen :? :idea: :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners