Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
Archezia yazdı:Bizi "bazı" Rolex kullanıcıları seni de Rolex'e laf atanlar kıl ediyor inkar edecek bir durum yok.
Bir ürünü sonuna kadar begenmek ile sonuna kadar nefret etmek arasinda ki fark sifirdir Dolayisi ile ben fanatik isem sende yada benim yazdigim her ipe sapa gelmez mesaja bikmadan usanmadan tam tersini yazarak birseyler ispatlamaya calisanlarda fanatiktir.
Aynı şeyi söylüyoruz zaten Clk. Ben fanatik değilim/değiliz demedim ki sen demiştin Zaten böyle olmasa geyiği dönmez Rolex'in o zaman da forumun önemli bir eğlencesi yokolmuş olur
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Güzel de ... Yıllardır aynı. Sporu sadece bu adamlar mı yapıyor? Forumun bir menfaati varsa itirazım yok, menfaati yoksa başka videoları da kullanabiliriz. Örnek isterseniz bulurum (gerçi siz daha güzel örnekleri biliyorsunuzdur ama olsun katkı yapmaya çalışırız)