TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNQ039P1 ve SNDZ45P1 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNQ039P1 ve SNDZ45P1 Yorum

Mesaj wreak » 18 Eyl 2011, 20:50

Resim
Resim

Tissot otomatik saat almak için çıktığım yolda saatleri bir türlü bulup deneyemem benzer dedikleri saatin bileğimde küçük durması üzerine beklemeye başlamıştım.Bu gün gezerken indirim yazan bir yere ailecek girip 5 saat aldık.Üstteki modeli SEIKO SNQ039P1 kendime , alttaki modeli SEIKO SNDZ45P1 eşime aldım üsttekine 600 tl alttakine 900 tl verdim.

En kötü karar kararsızlıktan iyiymiş.Bununla beraber saatlerimi size göstermek fikirlerinizi almak için konuyu açtım.
Kullanıcı avatarı
wreak

Re: Seiko Saatlerim

Mesaj drk » 18 Eyl 2011, 21:03

Saatler güzel, yalnız fiyatlar bana pek indirimli gelmedi. Dediğiniz gibi en kötü karar kararsızlıktan iyidir :) Güle güle kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Seiko Saatlerim

Mesaj msturan » 18 Eyl 2011, 22:20

Güle güle kullanın saatlerinizi wreak :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Re: Seiko SNQ039P1 ve SNDZ45P1 Yorum

Mesaj Bond » 19 Eyl 2011, 00:28

Fiyatlar ülkemiz piyasası TR garantili olarak normal denilebilir. Sadece pek indirimli sayılmaz. Bu arada saatçi çok şanslı imiş, ailecek saatçiye girip 5 saat alıp çıkılması pek kolay rastlanan bir durum olmasa gerek :) İlk model black atlas yeni sayılabilecek bir quartz mekanizma olan 6A32 olan kalibreyi kullanıyor. Perpetual olması güzel :thumbup: Çok tutulan 8F perpetual quartz kalibreler üretimden kalktıktan sonra 6A32'nin kullanımı arttı. İkinci model ise sportura chrono serisinden pırlantalı kadın modeli, fiyatı bu sebeple düz modeline göre biraz daha fazladır, kayışı gayet farklı ve güzel. Her iki modelide güle güle kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj wreak » 19 Eyl 2011, 11:58

Çok teşekkür ederim sağolun.
Benim gibi küçük illerde yaşayanların en büyük sorunu deneyerek saat alamamak. Ayrıca rekabetin olmaması, genel eğilimin " saata para verilirmi mala bak eki eki "şeklinde olması da (Ki bu tipler az para kazanmalarına rağmen İphone yada muadili sahibidirler) büyük sorun.
Garantili ve Orjinal saat almak için tek çarem ya internetteki güvenilir siteler yada sözde indirimler.
Kullanıcı avatarı
wreak

Mesaj drk » 19 Eyl 2011, 16:55

Yada ankara, istanbul gibi şehirlere yapılacak ziyaretler ;) Biliyorum pek mantıklı değil ama yapacak başka birşey yok :(
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj wreak » 30 Eki 2011, 11:17

İmdat saatimi 1 saat geri almak için tepeyi geri çekmeye çalıştım ama olmuyor.Sanki kaynaşmış gibi 1 tık bile çekemedim.Sinerle bıça ucuyla bile denedim olmuyor servis dışında fikri olan varmı?
Kullanıcı avatarı
wreak

Mesaj herofb » 30 Eki 2011, 11:37

Bozuk olması dısında vidali tepe olması ihtimali aklıma geldi ama bu saat öyle mı bilmiyorum

Edit : öncelikle tabiki hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
herofb

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners