İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
hem Seamaster hem de Luminor gerçekten iyi tercihler ama bence ikisini birden almak yerine bütçelerini birleştirip tek bir premium saat almanızı tavsiye ederim.(bunu diğer konuda da seamaster almak istediğinizi ve araştırdığınızı söylemişsiniz onun için söylüyorum)
Drk yazdı:10000-11000tl arası rakamlara nakit parayla alabilirsiniz. Yer bilgisi için özel mesaj attım.
drk, birer sıfır unuttun mu yoksa penıraay fiyatları kur artışlarından etkilenmedi mi? Ya da en kötüsü, ben mi 2-3 ay önce yanlış baktım 312 fiyatlarına?
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Benim alışveriş yaptığım saatçide durum böyle, güzel indirimler var Hesaplamadan yazmıştım, şimdi baktım fiyatın hemen hemen 11bin tl civarı olması lazım. Panerai euro ile satıldığı için kur artışından fazla etkilenmedi. Bu arada panerai almayı düşünenler elini çabuk tutsun, avrupa ve amerika fiyatlarına zam geldi, Türkiye'ye de gelmek üzere. Artışlar çok satılan modeller için 200-500 euro arası olacak.