Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
razz » 16 Eyl 2011, 12:57
2fast..? Ha şu bizim Meksika Fahri Başkonsolosu arkadaş..

Evet o da gayet celebrity bir üyemizdir..

" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
Clk » 16 Eyl 2011, 13:04
Bu arada konu acilmisken AidaSol ile Kanarya Adalari seyahatim yaklasiyor... Her gün baska ada her gün baska bir golf sahasi

Golf sirasinda da pazardaki pozisyonum ve ileride ki tekstil tezgahi yartirimlarim ile ilgili pazar mafyasi ile görüsmelerim olacak... "fast sag olsun Colombia üzerinden ayarladi görüsmeyi

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
msturan » 16 Eyl 2011, 13:28
Clk yazdı:...Her gün baska ada her gün baska bir golf sahasi

...

Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
-

msturan
-
Frax » 16 Eyl 2011, 14:58
Clk yazdı:xyz1995, Herojd ve ben clk bu forumun kücük adamlariyiz, daha Bond var (fabrikatör), Frax var (banker), drk var (hastahane zinciri sahibi), Razz var (döküm celik fabrikalari sahibi)... Benim gibi manav ve Herojd gibi beyaz yakalilar bu yukarida ki arkadaslarin yaninda lafi gecmeyecek adamlar

Tanıdık simalar ve işadamları denmişken konuya fotoğraflarla yardımcı olayım

Oturan: Frax
Ayakta duran: Bond
Arkası dönük: Sıradan bir vatandaş
-

Frax
-
Clk » 16 Eyl 2011, 15:33
O zabitalar yüzünden bir dönem manavligi birakip baska islere dalmistim. O dönemde coh para gazandim caaanim cohhhh... Kraldim krallll.
O ara döneme ait bir fotografim

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
nickynick » 16 Eyl 2011, 17:17
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir