TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tommy Hilfiger Saat Hakkında Düşünceleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tommy Hilfiger Saat Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj hsyn48 » 12 Eyl 2011, 23:35

merhaba öncelikle bu kadar yararlı bi site için cok teşekkür ederiz ama bi o kadarda zararlı oldugunu söylemeden edemeyeceğim çünkü her zamanki gibi gayri ihtiyari saat almak isterken kendimi cok seçici olarak görmeye başladım ama gördüm ki ne kadar istesemde bütçe insanı cok etkiliyomus yinede teşekkürler...:)
her neyse konu aşağıdaki tommy isviçreli bi saat istediğimden ve bütçemi cok zorlayamayacagım dolayı model olrakta beğendiğim için bu saati sizlerede danışmak istedim bu saat hakkında ne düşünüyorsunuz buna benzer hem spor hem klasik saat önerileriniz olabilir mi diye de danışmak istedim lütfen bi yardım...en güzel saatler sizin olsun:)
http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=39893&urun=Tommy+HilfigerTH1790787
Resim
Kullanıcı avatarı
hsyn48

Re: tommy h

Mesaj herofb » 12 Eyl 2011, 23:37

Merhaba , hosgeldiniz

Beğenmiş olduğunuz saat optik olarak guzel ama pekin ne kadar İsviçre sehri ise bu da o kadar İsviçre saati
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Tommy Hilfiger Saat Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj drk » 12 Eyl 2011, 23:39

Hoşgeldiniz. Eğer İsviçre üretimi bir saat istiyorsanız moda markalarının çoğu bu kritere uymuyor, uyanlar ise ucuz değiller.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Bond » 13 Eyl 2011, 09:49

Pervane Victorinox Alpnach modelinden araklanmış, çok sportif bir şey istiyorsan tipi fena değil saatin. Swiss made elbette değil. Pilli herhalde bu saat. Uygun fiyata ne var benzer? Hamilton falan olabilir sanırım yada Sportura modelleri belki. Böyle racing kayışlı bir model Tissot'ta da olması lazım. PRS 516 olmalı.

Yukarı köşedeki arama kutusuna "Tommy Hilfiger" yazıp arama düğmesine basarsan marka hakkında daha önce yazılmış bir sürü konuya ve mesaja ulaşabilirsin. Modelini çok beğendiysen fiyatı da ucuzsa alınıp kullanılır elbette ama istediğin kriterlere uyuyor mu orası kişisel bir karar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: tommy h

Mesaj sedir » 13 Eyl 2011, 10:21

herojd11 yazdı:...pekin ne kadar İsviçre sehri ise bu da o kadar İsviçre saati

:thumbup: ;) :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj SeRxx » 13 Eyl 2011, 12:39

Modelin tasarımı falan çok hoş ama mekanizma hakkında aynı şeyi söyleyemeyiz. Bayan saati var bizde içini açtık saatçi de 25 TL'lik çin malı mekanizma kullanılmış :shock:
Kaliteli saat için saat markalarına bakın. Ama tasarımı göz önünde bulundurursanız alınabilecek bir saat..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asisiyah » 12 Ara 2013, 14:54

Tommy saatleri çok beğeniyorum. Geçen sene aldım. Çok memnun kaldım . İnşallah nazar değip bişey olmaz :)
Kullanıcı avatarı
asisiyah

Mesaj Slayer39 » 13 Ara 2013, 17:18

hsyn48 yazdı:merhaba öncelikle bu kadar yararlı bi site için cok teşekkür ederiz ama bi o kadarda zararlı oldugunu söylemeden edemeyeceğim çünkü her zamanki gibi gayri ihtiyari saat almak isterken kendimi cok seçici olarak görmeye başladım ama gördüm ki ne kadar istesemde bütçe insanı cok etkiliyomus yinede teşekkürler...:)
her neyse konu aşağıdaki tommy isviçreli bi saat istediğimden ve bütçemi cok zorlayamayacagım dolayı model olrakta beğendiğim için bu saati sizlerede danışmak istedim bu saat hakkında ne düşünüyorsunuz buna benzer hem spor hem klasik saat önerileriniz olabilir mi diye de danışmak istedim lütfen bi yardım...en güzel saatler sizin olsun:)
http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=39893&urun=Tommy+HilfigerTH1790787
Resim

"En güzel saatler sizin olsun" temennisini üzerime alıp teşekkür ediyorum. Yukarıdaki linki açamadım, dolayısıyla bütçenizi ve nasıl bir saate baktığınızı göremedim. Ancak genel olarak formda beğenilen bir marka değil Tommy, fiyat/performans dengesi açısından da yetersiz bulunuyor, yani aldığı parayı hak etmiyor. Görsellik de önemli ama hem görseli başarılı, hem fiyatı uygun hemde evladiyelik otomatik-mekanik saatlerde mevcut. Mesela Orient son derece başarılı bir marka, Ray modeli, Mako modeli, eğer bileğiniz biraz daha kalınsa Mako XL modellerine muhakkak bakın. Bütçe biraz daha iyiyse muhakkak Tissot'lara bakın derim.
Son olarak, mekanik saatin evladiyelik bir tarafı var, bahsetmeden geçemiyeceğim, mesela geçen senen, Babam'ın doğduğu gün alınan kurmalı Nacar saatini tamir ettirdim, şu anda kullanıyor, çok keyifli bir durum. Bunu pilli bir saatte, hele ki Çin malı bir saatte sağlamanız mümkün değil. Bu arada söylüyeyim, Babam 71 yaşında.
selametle.
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 131 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners