Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Geçen seneki Basel fuarında tanıtılan yeni explorer 2 nihayet piyasaya sürüldü ve ilk sahipleri saatlerine kavuşmaya başladı. Bildiğiniz üzere saat 2 farklı kadran rengiyle satılıyor; siyah ve beyaz. Ayrıca iki versiyonun akrep ve yelkovanı da farklı renklerde. Merak ettiğim eğer bu saati alıyor olsaydınız hangi kadran rengini tercih ederdiniz? Ayrıca saat hakkında fikirlerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Beyazı bence hiç olmamış. Biri beni silahla tehdit edip birini seçmeye zorlasa siyah kadranlı olanı alırdım Sonra da sana hediye ederdim.. (Çok zenginim ya )
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Şimdilik sadece bir düşünce ama kafamdaki yeri gittikçe sağlamlaşıyor. Beyaz kadranda luminova ve kolların etrafındaki siyah konturun kadranla olan kontrastını çok sevdim. Siyah ise genel olarak daha çok hoşuma gidiyor ama bir gariplik var henüz çözemediğim Fikir belirten herkese çok teşekkürler
Archezia, şöyle biraz yaşlanalımda o zaman alırız, sakin sakin saatle oynarız çın çın Tabi asymptote hediye ederse