sedir yazd覺:Resim g羹zel

. Saat de 繹yle. Y
az ilikisi i癟in baya覺 bir yorum gerekiyor.
Bu arada kirli mi, 癟izikli mi anlayamad覺m.
Yaz ilikisi i癟in forum y繹neticilerinin engin kavray覺 ve sezi yeteneine g羹veniyorum (biraz ya yapay覺m

)
Saat 癟izikli deil, masan覺n 羹zeri biraz tozluydu s繹ylemesi ay覺p, fotoraf覺 癟ekmeden 繹nce kuru bir bezle silince san覺r覺m tozlar havaya u癟utu ve saati 癟ekerken 羹zerine sindi. Visodate' ime g繹z羹m gibi bakar覺m, 3-4 g羹nde bir aa覺daki bezle silip parlat覺yorum onu.

Yaz aylar覺nda s羹rekli bu saati takt覺覺m i癟in deri kordonu haliyle eskidi biraz. Bu saat i癟in metal bilezik aray覺覺m oldu bir d繹nem - hatta burada konu da a癟m覺t覺m
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=5981&p=73568&hilit=visodate+metal+bilezik#p73568. Internette yerli-yabanc覺 forumlarda bir 繹neri bulamay覺nca birka癟 saat癟iyi dolat覺m fakat onlar da metal bilezik 繹ner(e)mediler. Orjinalinde metal kordon olmad覺覺 i癟in bu saatin boynuzlar覺na uygun ay par癟as覺 uydurmak gerekirmi, uydursak bile ho g繹r羹nmeyebilirmi, hem bu saat deri kordonuyla g羹zelmi, hi癟 bir metal bilezik bu kadar 覺k g繹stermezmi. mi-mu.. Metal bilezikli baka bir saatin olsun, ihtiyac覺n覺 yada hevesini onunla kar覺la, bunu da olduu gibi b覺rak dediler. Ben de boynumu eerek 癟覺kt覺m saat癟ilerden..

"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein