TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1000 TL Bütçe Guess Collection Modeli Benzeri Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 1000 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi veya Oris Diver Date Yoru

Mesaj Clk » 01 Eyl 2011, 08:47

Ben arkadaslar ile ayni fikirde degilim. Bir Gc kullanicisi olarak saatlerin kalitesinin görüntüsü kadar iyi oldugunu söyleyebilirim. Bu durumda yapilmasi gereken en mantikli aksiyon, bir Gc bayisine gidip saatleri elde ve kolda incelemek. O zaman karar vermek cok daha kolay olacaktir.

5-6 senedir Gc kullaniyorum (gerci son 1 senedir koluma takmadim) ve bu süre sonunda bile saatin kondisyonu (hem optik hem teknik) süper. Aclik bastirmak icin en iyi Swiss made.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 01 Eyl 2011, 08:55

Benim tavsiyem Gc Sport Class Chrono I55000G1 olurdu...

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj bf109 » 01 Eyl 2011, 12:39

Clk yazdı:Benim tavsiyem Gc Sport Class Chrono I55000G1 olurdu...

Resim

Ben otomatik bir saat istiyorum markasıda çok önemli değil aradığım kriter 1000 tl olması ve saatin gösterdiğim saate benzemesi, peki bu model otomatikmi ve istanbulda GC mağzası varmı? yeri nerdedir acaba.
Kullanıcı avatarı
bf109

Mesaj bf109 » 01 Eyl 2011, 12:41

Birde şunu eklemek istiyorum dün gece netten Oris fiyatlarını kontrol ettim ve o fiyata Orisi alamayacağıma kesinlikle eminim onun için kararım 1000 tl ye otomatik bir saat almak ve önceliğim saatin şeklinin yukarda resmini koyduğum saate benzemesi.
Sayın admin konu başlığını düzeltirseniz sevinirim.

Bu arada saatin tarzı böyle olması önceliğim(Kronografsız halini düşünün):

Resim
Kullanıcı avatarı
bf109

Re: 1000 TL Bütçe Guess Collection Modeli Benzeri Saat Tavsi

Mesaj bf109 » 02 Eyl 2011, 23:37

Biliyorum böyle sorular pek uygun değil ama kusura bkmayın şu bayramın verdiği hızla bir saat almak istiyorum. Midonun bu modelini 1000 tl ye yakın bir fiyatla İstanbulda bulabilirmiyim.

Resim
Kullanıcı avatarı
bf109

Mesaj SeRxx » 04 Eyl 2011, 18:34

Şu an sizinle aynı sorunu yaşıyoruz herhalde :D
Benim de Tag Heuer Aquaracer 500m de gözüm ama o bütçeyi malesef şu an için ayıramıyorum.Bekleyip gereken bütçeyi ayırıp istediğimiz saati almamız en mantıklısı, işte kriz gelince mutlaka bir saat almamız gerekiyor o açlığı gidermemiz gerekiyor :super:
Benim de gözüm şu an 1000 TL ye kadar bütçeli Swiss Made Otomatik bir saatte. Ben herhalde bu saatte karar kıldım gibi. Sizin Mido'ya benziyor biraz; kadranı beyaz, day-deta özelliği falan. Eta makina. Belki işinize yarayabilir...

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj bf109 » 04 Eyl 2011, 19:32

Evet kesinlikle aynı sorunu paylaşıyoruz.:)
En baştada dediğim gibi kriz girince bastırmak için acil saat arayışına giriştim. Oris için gerekli bütçeyi oluşturamayacağımıda anlayınca. En son bu Mido All Dialı gördüm tarzının bana Orisi anımsatması üzerine bu saate odaklandım ama türkiye fiyatını bilmiyorum.
Ayrıca öneriniz için sağ olun.
Kullanıcı avatarı
bf109

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners