TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1000 TL Bütçe Guess Collection Modeli Benzeri Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1000 TL Bütçe Guess Collection Modeli Benzeri Saat Tavsiyesi

Mesaj bf109 » 01 Eyl 2011, 01:10

Öncelikle herkese merhaba ve iyi bayramlar. benim sizden ricam şu; aslında ben bir Oris Diver Date alma niyetim vardı ama bu gidişle onun için gerekli olan bütçeyi ayarlayamayacak gibi görünüyorum vede bu yüzden içimde bitmek tükenmek bilmeyen bu saat alma arzusunu dindirmek adına biraz daha uygun bir fiyata yaklaşık olarak 1000 tl ye(veya 1000tlye kadar) bir saat almak istiyorum vede internette gördüğüm bu marka ile bu tarz bir saat almaya karar verdim.
Resim

biliyorum bu kronograf bir saat ama benim burda göstermek istediğim lugları yada boynuzları(en uygun kelime ne bilmiyorum kayışı tutan kısımlar) yanlışım varsa lütfen düzeltin, bu şekilde olması vede tabiki otomatik olması kadran çapıda 42 mm e yakın olması kafamdaki saat kombinasyonunu oluşturuyor.

Bana bu tarzda önereceğiniz ve en önemlisi istanbulda bulabileceğim(çünkü yurt dışı ve kredi kartı imkanım yok) saat modelleri nelerdir.
Bunun yerine şunu al diyeceğiniz, bir marka ve model.Gibi tavsiyeler istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Benim için bir bayram hediyesi olur ayrıca.
Şimdiden teşekkürler.
En son bf109 tarafından 01 Eyl 2011, 02:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bf109

Re: 1000 tl'lik saat tavsiyesi

Mesaj herofb » 01 Eyl 2011, 01:13

Bence seiko da bu görüntüye yakın alternatifler bulabilirsiniz ama İsviçreli olarak zor görünüyor

Not: eğer gözünüz bir sekilde hep oris te kalacaksa oyalanmak için 2.el bir saat alın ya da direkt para biriktirmeye devam edin aksi halde maddi kaybınız sizi oris e ulaşmak konusunda zorlayabilir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj bf109 » 01 Eyl 2011, 01:19

herojd11 yazdı:Bence seiko da bu görüntüye yakın alternatifler bulabilirsiniz ama İsviçreli olarak zor görünüyor

Not: eğer gözünüz bir sekilde hep oris te kalacaksa oyalanmak için 2.el bir saat alın ya da direkt para biriktirmeye devam edin aksi halde maddi kaybınız sizi oris e ulaşmak konusunda zorlayabilir

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ama şuan bir tane seiko 5 im var her gün 1 dk geri kalanından ve biraz saatlere merak duyup araştırmaya başlayınca ne yalan söyliyim saatimden biraz soğudum. şuan çekmecede beklemede sizinde dediğiniz gibi bir İsviçre saati almak var kafamda. İkinci el alma konusundada hiç bir bilgim yok nerden alırım, iyi olup olmadığını nasıl anlarım bilemiyorum.
Kullanıcı avatarı
bf109

Mesaj Wwtr » 01 Eyl 2011, 01:22

Oris için bekleyin ve beklediğinize değecektir.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj bf109 » 01 Eyl 2011, 01:26

Wwtr yazdı:Oris için bekleyin ve beklediğinize değecektir.

aynı fikirdeyim ama açlığımı bastırmam lazım :D
Kullanıcı avatarı
bf109

Mesaj cenk » 01 Eyl 2011, 01:31

Beklemenizden yanayim.
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj drk » 01 Eyl 2011, 01:38

Bence ne 2. el nede başka bir saat, eğer orisin isteklerinizi tam olarak karşıyalayacağını düşünüyorsanız bekleyin ve onu alın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Re: 1000 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi veya Oris Diver Date Yoru

Mesaj bf109 » 01 Eyl 2011, 01:53

peki istanbulda bu tarzda bulabileceğim saat modelleri varmıdır varsa onlarıda yazarmısınız.
Kullanıcı avatarı
bf109

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners