TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Premier SRL019 Yorum ve Diğer Seiko Modelleri Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Premier SRL019 Yorum ve Diğer Seiko Modelleri Tavsiye

Mesaj emreocean » 26 Ağu 2011, 18:17

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir saat almak istiyorum.Biraz araştırdım fiyat ve görüntü olarak en ideal marka Seiko olarak karar verdim.Sizin önerebileceğiniz bir model var mı acaba? Ben bir türlü karar veremedim.

Çelik kordon
Mümkünse kinetik
Siyah ya da beyaz kadran farketmez.
250 ile 500 lira arası birşey.

Aklımda bu aşağıdaki saat var.Sizce nasıl? bunun aynısının bir de siyah kadranlı olanı var.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://www.hizlisaat.com/Seiko-SRL019P,PR-19132.html

Resim
Kullanıcı avatarı
emreocean

Re: Seiko Premier SRL019 Yorum ve Diğer Seiko Modelleri Tavs

Mesaj Bond » 31 Ağu 2011, 03:01

Emreocean gözden kaçmış bu konu. SRL019 Premier serisinin baz ve ilk modellerin birisi diyebiliriz. Retrograde olarak haftanın günlerini gösteriyor, 24 saat gösteren ve gün ibreleride mevcut ama saat 6G34 quartz kalibreli yani kinetic değil. Bence siyah modeli deri kayışla daha iyi duruyor. Ben genel olarak saati ve bilezik modelini pek beğenmedim ama bunlar tamamen kişisel zevk. Kadran ilk bakışta karışık dursada genede kısmen yerleşim dengeli diyebiliriz. Premier serisinin genel negatif tarafı kollarda luminova olmaması.

Verdiğin site linki bandwidth limit aşımı nedeni ile açılmadığı için fiyat göremiyorum. Bu modelin fiyatı normalde belirttiğin bütçeden fazla olmalı ama seri sonu bir ürün olma ihtimali sebebi ile iyi bir indirim yakalamış olabilirsin. Belirtilen fiyat aralığında ise safir cam olması artısı. Kişisel zevkine hitap ediyorsa elbette alınabilir. Premier serisinde çok daha şık modeller var ama belirtilen fiyat aralığında hepsini bulman kolay değil. Diğer alternatifler için forum konularına göz atman faydalı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 173 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners