TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart TSF Special Edition Tanıtım / Orijinal Fotoğraflar

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Tanıtım / Orijinal Fotoğraflar

Mesaj Monarch » 30 Ağu 2011, 06:00

Özlemişim forumu. Merhaba arkadaşlar. Herkesin bayramını kutlarım.
44'te 44 sevkiyatı tamamlanıp sahiplerine ulaştığında; üreticinin de, saatlerin de kendilerinden çok ötede bu forumun (gerçi artık forumdan öte organizasyon kurumu oldu resmen) :D başarısı ve prestiji de tamamlanmış olacak. Projenin her adımında, büyük efor sarfeden, bizim adımıza Günther'le ikide bir yüz göz olan, can-ı gönülden tebriği hakeden değerli clk ve forumun patronu Bond'a, projede emeği, katkısı olan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Büyük sabır ve güven duygusu gerektiren bir işe gözü kapalı girdik. Hoş; en başta işin bu kadar uzayacağını kimse tahmin etmez di ama; artık son düzlüğe gelindi. Hadi hayırlısı. Gümrük muafiyeti sessiz sedasız; 150 €'dan 75€'ya düşürülmüş kapılarımızdan sağ salim içeri girdiler mi tamamdır.
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Bond » 30 Ağu 2011, 15:50

Farklı konularda tebrik ve teşekkür mesajları oldu, hepsine cevap yazamadım kusura bakmayın. Aslında birazda herkesin saatini almasını bekliyorum. Projeye katılan katılmayan ve şu aşamada tebriklerini iletip hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Sizler saatleri kolunuza takıp gülümsediğiniz zaman bizimde mutluluğumuz daha artacak. Bende henüz saatlerimi canlı görmedim ama fotoğraflardan, TSF ve yabancı forumlardaki birçok kişinin yorumlarından ve alıp kullanan iki güvendiğim kişinin söylediklerine göre çok özel bir saatimiz olduğu kesin. :D

Yazan arkadaşlar olmuş yukarıda zaten ama tekrardan ekleyelim. Steinhart'dan gelen son bilgiye göre bu hafta sonuna doğru ve önümüzdeki hafta ödeme yapanların ürünleri kargolanacakmış. Kargo takip için e-mail zaten gönderecekler sanırım. Herkese tekrardan hayırlı olsun. :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj jackoajs » 17 Eyl 2011, 03:36

bu saatlerden alabilme şansımız varmı acaba?
Kullanıcı avatarı
jackoajs

Mesaj Bond » 17 Eyl 2011, 23:31

Jackoajs maalesef mümkün değil. 2 tanesi kesin, 1 tanesi henüz belirsiz saatin iptal olma durumu var ancak yedek listesi oldukça kalabalık olduğu için adını yazsam bile sıra gelmesi imkansız. Belki alıcılar zaman içinde elden çıkarırlarsa TSF'de veya yabancı saat forumları satış köşelerinde satışa çıkan olabilir. Diğer Steinhart proje saatlerinden arada oluyor satışa konanlar.

Kesin olmamakla beraber bir süre sonra başka proje olma durumu var, elbette model ve tarz farklı olacaktır. Beğenilmesi halinde ona katılabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mrhappy » 13 Kas 2011, 10:52

İşte yeni modelin belirleneceği o gün burayı sessizce okuyan çoğunluk dile gelecek Bond 8-)
Daçkalı..
Kullanıcı avatarı
mrhappy

Mesaj deccoali » 18 Kas 2011, 13:24

ve deccoali aydınlanır... :idea:

Resim
Kullanıcı avatarı
deccoali

Mesaj Emre » 18 Kas 2011, 13:46

deccoali koluna cok yakismis, gomlekle uyum da super tekrar hayirli olsun :champ:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Bond » 18 Kas 2011, 13:49

Deccoali güle güle kullan foto super :D

Gun metal Unitas rengini yakalamak her zaman mümkün olmuyor, genelde açıya göre değişiyor. Şu foto fena olmadı rengi yakalamak açısından. ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners