Sevgili Clk teşekkürler açıklamaların için. İnan bende Konyalı saatten alışveriş yapan biri değilim. Sayılıdır yaptığım çünkü bana göre çok pahalı satmaktadır. Bir kere anlık dayanamayıp 240 TL ye aldığım bir Casio saati ertesi günler piyasada 150 TL civarı görüp çıldırmıştım.

Bu saat uygun geldi diye paylaştım. sidelanti nin aldığı yer 550 TL demiş 400 e vermiş, konyalıda şu an
peşin 311 TL bence çok ciddi bir fark var arada.
Son cümlen içinde şöyle düşünüyorum; Büyük tedarikçilerde 500 TL, küçük saat satıcılarında 530 TL satılıyorsa örneğin, ben tabiiki ucuz olanı alırım. Küçük satıcı kazansın diye pahalı almam. Ben maaşla çalışan biriyim ve her kuruşum önemlidir. Saat satıcılarını değil bütçemi düşünürüm.
Ama bencil değilim,kendimce Türkiye de ki saat satıcılarına nasıl destek oluyorum söyleyeyim. Ucuz olsun diye yurt dışına yönelmiyorum. Senede 1 tane yurt dışından saat alıyorsam 25 tane gidip saatçiden alıyorum. İstesem gg den satış yapanlardan veya bir şekilde yurt dışından daha ucuza alabileceğim yerde garantili olsun benim saatçimde para kazansın diyorum.
Sevgiler,