TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Sports Hakkında Yorumlar

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko 5 Sport Hakkında Yorumlar

Mesaj Thevenin » 23 Ağu 2011, 03:36

Gule gule kullanin :champ:
sidelanti yazdı:cevap ve yorumlarınız için çook çook teşekür ediyorum sizi seviyorum.. :D

Planlanan "I love TSF" t-shirt'unu yapin beyler, talep var :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Eterna » 23 Ağu 2011, 12:55

Ben mesajınızdan saatinizi henüz almadığınızı, almayı düşündüğünüzü anlıyorum. Saat bence çok yakışıklı. Seiko sevdiğim bir marka. Aydın saat te büyük firma.

Ama aykırı bir düşünce olacak sanırım benim ki. Seiko 5 ler yurt dışında 80 - 100 USD falan galiba. Gitti gidiyor da falan 150 - 200 TL civarı bir aralar çok vardı. Ben 550 TL seiko 5 e hayatta vermem. Evet indirim almışsınız ama sonuçta 550 TL etiket fiyatı ve bence uçmuşlar.

Ahhh keşke tam hatırlayabilsem birkaç hafta önce bir saatçide sıkı bir pazarlık ile bir otomatik Tissot saati 540 TL ye indirdim. Sanırım en uygun fiyatlı modellerinden. Sade hatta kadranda automatic ibaresi yoktu arkasını çevirince inandım otomatik olduğuna :) prc 50 mi 100 mü birşey yazıyordu?? Ama günden 40 mağaza gezip 1000 saati inceleyince unutuyor insan.

Neyse konuyu biraz saptırdım. Başta da söyledim seçtiğiniz saat iyi marka, güzel saat, sağlam distribütör ama ben hayatta 550 TL vermem Seiko 5 e... :)
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj sidelanti » 24 Ağu 2011, 14:14

Eterna yazdı:Ben mesajınızdan saatinizi henüz almadığınızı, almayı düşündüğünüzü anlıyorum. Saat bence çok yakışıklı. Seiko sevdiğim bir marka. Aydın saat te büyük firma.

Ama aykırı bir düşünce olacak sanırım benim ki. Seiko 5 ler yurt dışında 80 - 100 USD falan galiba. Gitti gidiyor da falan 150 - 200 TL civarı bir aralar çok vardı. Ben 550 TL seiko 5 e hayatta vermem. Evet indirim almışsınız ama sonuçta 550 TL etiket fiyatı ve bence uçmuşlar.

Ahhh keşke tam hatırlayabilsem birkaç hafta önce bir saatçide sıkı bir pazarlık ile bir otomatik Tissot saati 540 TL ye indirdim. Sanırım en uygun fiyatlı modellerinden. Sade hatta kadranda automatic ibaresi yoktu arkasını çevirince inandım otomatik olduğuna :) prc 50 mi 100 mü birşey yazıyordu?? Ama günden 40 mağaza gezip 1000 saati inceleyince unutuyor insan.

Neyse konuyu biraz saptırdım. Başta da söyledim seçtiğiniz saat iyi marka, güzel saat, sağlam distribütör ama ben hayatta 550 TL vermem Seiko 5 e... :)

saat ı aldım saat kolumda ucuz pahalı neyse yıllarca takabılecegimi umarak 400 tl okadar da önemli değil
sidelanti
Kullanıcı avatarı
sidelanti

Mesaj herofb » 24 Ağu 2011, 15:01

hayırlı olsun , kolunuzda da foto'ları bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Eterna » 24 Ağu 2011, 16:08

sidelanti yazdı:
Eterna yazdı:Ben mesajınızdan saatinizi henüz almadığınızı, almayı düşündüğünüzü anlıyorum. Saat bence çok yakışıklı. Seiko sevdiğim bir marka. Aydın saat te büyük firma.

saat ı aldım saat kolumda ucuz pahalı neyse yıllarca takabılecegimi umarak 400 tl okadar da önemli değil

Saatiniz hayırlı olsun. Umduğunuz gibi senelerce kullanacağınıza bende inanıyorum. Saatinizi çok beğendiğimi ilk mesajımda da yazmıştım. Ben sadece Aydın saatin 550 TL koyduğu etiket fiyatının fazla olduğunu yazmıştım. Alıp kolunuza taktığınıza göre konu kapanmıştır. Güzel günlerde kullanırsınız İnşallah.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj sidelanti » 24 Ağu 2011, 16:44

herojd11 yazdı:hayırlı olsun , kolunuzda da foto'ları bekliyoruz

Resim
İlgi ve alakanız çok teşekür ederim
sidelanti
Kullanıcı avatarı
sidelanti

Mesaj herofb » 24 Ağu 2011, 17:01

benim best buy olarak gördüğüm ömürlük bir saat , güle güle kullanınız

bileğinizde de çok güzel olmuş
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj sosyalcan » 25 Ağu 2011, 00:02

Saatiniz hayırlısı olsun. Geçen ay bende bir Seiko 5 Sports almıştım. Seiko 5 sports özellikle Japan modellerinin türkiyedeki fiyatları 350 -400 tlden başlıyor . Bu yüzden saati aldığınız fiyat normal bu saatler dubaide bile 200-250 civarı 80-100$lık seiko var tabi ama Seiko 5 Sports değil.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners