TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Fiyatları ve Döviz Kuru Hakkında

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Fiyatları ve Döviz Kuru Hakkında

Mesaj Frax » 19 Ağu 2011, 21:44

herojd11 yazdı:o zaman biraz daha bekleyebilirim , clk %85'lik bir revize söz konusu olabilir mi? :)

Bu cümle bana bir anımı hatırlattı. Lisede bir arkadaşım yanılmıyorsam Gant markasından mont bakarken satıcı kız üründe indirimimiz mevcut cümleleriyle kendisini alışverişe yönlendiriyor. Arkadaşım etikete bakıp %90 indirim olduğunda bilgilendirirseniz memnun olurum diyerek mağazadan çıkıyor :lol:

Clk başkanım elimi çabuk tutacağım da yaklaşık 5bin euro açık var üstünü tamamla alayım bir Rolex zam gelmeden :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 20 Ağu 2011, 10:36

Dün aksam bir parti'ye davetliydim. Yine saat meraklisi arkadaslardan bir tanesi (kendisi SDDS kullanicisi) zam oraninin %15'lere kadar cikabileceginden bahsetti :shock:

Ben bu sartlarda benim saatleri kasada tutmaya devam ediyorum. Borsa kaybediyor, Türk Lirasi kaybediyor, USD bile kaybediyor... Kazanan Rolex ve Altin :lol:

Edit: Bu arada SDDS'in kücük geldigi bir kolu ilk defa dün gördüm 8-)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 20 Ağu 2011, 19:04

Arkadas Avusturya asıllı los angeles'li galiba :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj bourqui » 23 Ağu 2011, 09:30

Clk yazdı:Dün aksam bir parti'ye davetliydim. Yine saat meraklisi arkadaslardan bir tanesi (kendisi SDDS kullanicisi) zam oraninin %15'lere kadar cikabileceginden bahsetti :shock:

Ben bu sartlarda benim saatleri kasada tutmaya devam ediyorum. Borsa kaybediyor, Türk Lirasi kaybediyor, USD bile kaybediyor... Kazanan Rolex ve Altin :lol:

Edit: Bu arada SDDS'in kücük geldigi bir kolu ilk defa dün gördüm 8-)

Duyum doğrudur. Altın saatlerde %15 zam olacaktır.
Kullanıcı avatarı
bourqui

Mesaj mech16 » 23 Ağu 2011, 15:07

Kardeşim müstahaktır bizim saatseverlere....

TL olarak 2.el cillop Tag Carrera satalım dedik, CHF coştu, biz tam tersi indirim yaptık saate bakan yok..Tamam 2.el ama biz de saati bileğimize taktık, başka yerimize değil....Nedir bu 2.el saat alma korkusu anlamadım ki.
Kullanıcı avatarı
mech16

Mesaj razz » 23 Ağu 2011, 15:18

mech16 yazdı:Kardeşim müstahaktır bizim saatseverlere....

TL olarak 2.el cillop Tag Carrera satalım dedik, CHF coştu, biz tam tersi indirim yaptık saate bakan yok..Tamam 2.el ama biz de saati bileğimize taktık, başka yerimize değil....Nedir bu 2.el saat alma korkusu anlamadım ki.

Welcome to the club..

Razz yazdı:TR özelinde ikinci el saat piyasası hem satıcı hem de alıcı açısından malesef acınacak halde.. Satılan saatlerde kondisyon kavramının hala yerleşmemiş olması itibarıyle orijinalliği bozulmuş, kurcalanmış, polisajdan erimiş ürünler.. Sertifikalı, eksiksiz ürün konusunda ısrarcı olmayı bir türlü anlayamayan alıcılar.. Bu işin ticaretini yapan kaynaklardan olabilecek en yüksek son kullanıcı fiyatıyla aldığı malı alışveriş portallarında karla satmaya çalışan traji komik tekrar-satıcılar.. Bu tekrar-satıcılara istedikleri fiyatın 1/10'u -ancak mesajla.. aramak yemiyor pek..- teklif eden akut nekrofili'den muzdarip hastalar.. ve daha iyisini almak için elindekini zararla esnafa geri verip takas yapan meraklılar.. :shock:

TimeZone Sales Corner ve Show Case düzenli olarak takip ettiğim sayfalardır.. Adamların kendi aralarında 100,00 USD'lik farklarla yüzlerce saat değiştirmelerini gıptayla izler ve '' acaba TR'de de olur mu..? '' diye hala düşünürüm.. Bu gidişle zor görünüyor..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj cemmozturk » 24 Ağu 2011, 19:21

bourqui yazdı:Şimdi bu konuda değişik yöntemler izlenebilir. Alınacak saatin bayii de kaç yılından kaldığı önemlidir.. eğer istediğin saat 1-2 sene bayii de kalmıssa çok güzel bir indirim alırsın. hoş bunu nasıl bileceksin. İlk başta saat üzerindeki toz çiziklerine bakman gerekir. sonra kayış durumuna. C'ler de gergin olarak duran kayış bir süre sonra kullanılmış görüntüsü verir. Bu arada rolexin fiyat revizesi sadece çelik saatlerde belki olabilir. Ancak bunu bile sanmıyorum çünkü altının değeri hergün çıkıyor altın saatlere bu durumda zam gelmesi gerekirken revize olması zor duruyor.

aynen katılıyorum, bayiinin elinde uzun bir süre kaldıysa daha ucuza alınabiliyor.
Kullanıcı avatarı
cemmozturk

Mesaj Emre » 06 Eyl 2011, 12:57

Evet, isvicre merkez bankasi'ndan mudahale geldi. Frank fiyati euro ile sabitlendi. 1.2 Frank = 1 Euro

Frank'in euro'dan cok daha hizli yukseldigini dusunursek, is isten gecti ama ilerisi icin Frank makul seviyelerde yukselis ile seyrediyor olacak.

http://www.bbc.co.uk/news/business-14801324
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners