Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
eXcLusive » 22 Ağu 2011, 08:52
merhaba arkadaslar daha oncede bahsettgim gibi seiko chronograph sndc49p modelini aldim. Ama daha once chronograph bir saatmde olmadigi icin kronometrenin nasil calistigini bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim cunki klavuzdada bulamadim
-

eXcLusive
-
sedir » 22 Ağu 2011, 09:14
Bildiğim kadarıyla üstteki düğme kronometreyi çalıştırır ve durdurur. Kronometre durdurulduktan sonra alttaki düğme kronometreyi sıfırlar. Kronometre üstteki düğme ile çalıştırıldıktan sonra alttaki düğmeye basılırsa kronometre durmuş görünür ancak arka planda ikinci bir zaman sayacı çalışmaya devam eder. İkinci zamanı da durdurmak için tekrar üstteki düğme kullanılır.
Vakit nakittir.
-

sedir
-
bavyerablue » 22 Ağu 2011, 09:36
Ben de sedir'in izah ettiği şekilde biliyorum. Daha detaylı bilgi için Aydın Saat'in sitesinde tüm kalibrelerin kullanma kılavuzu mevcut. Sizin ki 7T92 olmalı. Ben dosya yüklemeyi bilmediğim için ekleyemedim ancak oradan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
-

bavyerablue
-
eXcLusive » 22 Ağu 2011, 11:33
tesekkurler beyler dediginiz gibi oldu.
-

eXcLusive
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir