Sosyalcan, saat benim koluma tam oturuyor. 47 mm'lik Steinhart LSE'in büyük geldigini cümle alem gördü ama fotograflara tekrar bakarsan bu saat bana uyan en büyük cap. Dolayisi ile tasima konforu da gayet yüksek. Asiri yüksek olmayan ama yinede optik anlamda ki beklentileri %100 karsilayan kasa ve gayet dogru sekilde formlandirilmis luglar sayesinde saat kolda hissedilmiyor. Hissedilmiyor derken 44'mm lik bir saatten bahsediyoruz. Saat ben buradayim diyor ama rahatsizlik kesinlikle yok.
Siyah pilot kayis ile bilek capinin cok önemli oldugunu düsünüyorum. Bilek capiniza göre buckle tam ortada olabilir yada sola dogru kayabilir (acilacak ekstra delik sayisina göre degisiyor). Bende minimal sekilde sola kaydi ama rahatsizliktan bahsedemem. Ekstra delik demisken, sizlere tavsiyem, saatlerinize ulastiktan sonra eve gitmeden ilk is bir saatciye gidip kayisa bir iki delik deldirmeniz. Kahverengi kayisin böyle bir isleme ihtiyaci yok
Diger tüm pilot saatlerimde oldugu gibi (Tourby, Steinhartx2) bu saatin tepe'de koluma bir rahatsizlik vermedi. Bu saati celik kayisli bir saat gibi gevsek takarsaniz o zaman elinizi temastan dolayi rahatsiz edecegini garanti ederim ancak ben bu güne kadar deri kayisli bir saati gevsek tasiyan kimseyi görmedim.
Saatin agirligi optimal, kayislarin kalinliklari (siyah kayis kahverengi kayisa göre daha ince) saati daha da dolgun gösteriyor.Okunabilirlikte en ufak bir sorun yok, yüksek isik kaynagindan direkt karanliga gecince Lunapark gibi isil isil lumelere sahip

Su an saati karanlikta hicbir ekstra enerji sarfetmeden okuyabiliyorum ki saat en az 1,5-2 saattir isik görmedi. (Tabii ki 2 saat sonra ki lume gücü ile ilk saniyede ki ayni degil)
Daha saatin ne kadar hata yaptigini ölcmedim ama ayarladigim saat ile karsilastirinca hatanin (eger varsa) kesinlikle 1 dakika altinda oldugunu söyleyebilirim. Bildiginiz üzere ceyrek günde 30 dakika hata yapan saatlerde gördük

Yorumlarim kullandikca devam edecek
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...