TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart TSF Special Edition Tanıtım / Orijinal Fotoğraflar

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Tanıtım / Orijinal Fotoğraflar

Mesaj Archezia » 21 Ağu 2011, 16:51

Clk saatler ve fotoğraflar çoook çok güzel :thumbup: LSE'deki kayış da aklımda ne zamandır. DLC için birebir, zaten chronoda güzel durmuştu. Bu arada ben kasa DLC de olsa SS buckle almaya karar verdim. Hem tepeyle uyum olacağı için sırıtmaz hem de buckledan önceki metal (adı her ne ise) sanırım SS olacaktı. SS buckle daha güzel durabilir sanki... Clk, Bond ve emeği geçen diğer herkese teşekkürler :champ:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Thevenin » 21 Ağu 2011, 17:30

Yahu SS'i ve hele DLC'si muhtesem :champ: Alanlarin can guvenligi konusunu ne yaptiniz beyler? :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj herofb » 21 Ağu 2011, 20:48

TSF SE Colt 45 :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj sosyalcan » 21 Ağu 2011, 22:35

Clk kullanım yorumlarını yazabilirmisin?
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 21 Ağu 2011, 22:50

Sosyalcan, saat benim koluma tam oturuyor. 47 mm'lik Steinhart LSE'in büyük geldigini cümle alem gördü ama fotograflara tekrar bakarsan bu saat bana uyan en büyük cap. Dolayisi ile tasima konforu da gayet yüksek. Asiri yüksek olmayan ama yinede optik anlamda ki beklentileri %100 karsilayan kasa ve gayet dogru sekilde formlandirilmis luglar sayesinde saat kolda hissedilmiyor. Hissedilmiyor derken 44'mm lik bir saatten bahsediyoruz. Saat ben buradayim diyor ama rahatsizlik kesinlikle yok.

Siyah pilot kayis ile bilek capinin cok önemli oldugunu düsünüyorum. Bilek capiniza göre buckle tam ortada olabilir yada sola dogru kayabilir (acilacak ekstra delik sayisina göre degisiyor). Bende minimal sekilde sola kaydi ama rahatsizliktan bahsedemem. Ekstra delik demisken, sizlere tavsiyem, saatlerinize ulastiktan sonra eve gitmeden ilk is bir saatciye gidip kayisa bir iki delik deldirmeniz. Kahverengi kayisin böyle bir isleme ihtiyaci yok ;)

Diger tüm pilot saatlerimde oldugu gibi (Tourby, Steinhartx2) bu saatin tepe'de koluma bir rahatsizlik vermedi. Bu saati celik kayisli bir saat gibi gevsek takarsaniz o zaman elinizi temastan dolayi rahatsiz edecegini garanti ederim ancak ben bu güne kadar deri kayisli bir saati gevsek tasiyan kimseyi görmedim.

Saatin agirligi optimal, kayislarin kalinliklari (siyah kayis kahverengi kayisa göre daha ince) saati daha da dolgun gösteriyor.Okunabilirlikte en ufak bir sorun yok, yüksek isik kaynagindan direkt karanliga gecince Lunapark gibi isil isil lumelere sahip :D Su an saati karanlikta hicbir ekstra enerji sarfetmeden okuyabiliyorum ki saat en az 1,5-2 saattir isik görmedi. (Tabii ki 2 saat sonra ki lume gücü ile ilk saniyede ki ayni degil)

Daha saatin ne kadar hata yaptigini ölcmedim ama ayarladigim saat ile karsilastirinca hatanin (eger varsa) kesinlikle 1 dakika altinda oldugunu söyleyebilirim. Bildiginiz üzere ceyrek günde 30 dakika hata yapan saatlerde gördük :D

Yorumlarim kullandikca devam edecek
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj burak1978 » 21 Ağu 2011, 23:08

Clk saatler muhteşem görünüyor. Bir kez daha TSF LE'ı kaçırdığım için hayıflanıyorum :(
Kullanıcı avatarı
burak1978

Mesaj drk » 22 Ağu 2011, 00:13

Saat için iyice sabırsızlanmaya başladım :) Şöyle açık kahve nubuk bir kayış yaptırmayı düşünüyorum, toka hariç panerai tarzı, dlc ile süper durur gibi geliyor :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj 2fast4u » 22 Ağu 2011, 00:20

Siyah nubuk kirmizi dikislide ben ariyorum drk
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners