TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Öne

Mesaj watchmania » 18 Ağu 2011, 12:56

bende bu modeli kolleksiyonuma katmaya çalışıyorum

Citizen Men's JW0090-53E Promaster Eco Drive

küçüklüğümden beri ana - digi kombine saatleri çok severim birde eco drive hastalığı eklenince olan oldu aşık oldum :D

Resim
Kullanıcı avatarı
watchmania

Mesaj Eterna » 18 Ağu 2011, 13:50

Sevgili sirhot,

Ben arada kaçırdım galiba gelişmeleri? Saat ışık ile şarj oldu mu tekrar?

Saygılar,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj SiRHoT » 18 Ağu 2011, 19:18

Eterna yazdı:Sevgili sirhot,

Ben arada kaçırdım galiba gelişmeleri? Saat ışık ile şarj oldu mu tekrar?

Saygılar,

Evet, aldığımda gün battığı için gün ışığından faydalanamadım.Güçlü bir ışıldağın yaklaşık 15-25cm önüne koydum, birkaç saat sonra baktığımda saniyenin 2 saniyede bir kere attığını fark ettim.Bu demek oluyor ki şarjı az.Bu şekilde şarjı az iken saatin sadece ana saat kısmını ayarlayabiliyorsunuz yani tepe kolunu kullanabiliyorsunuz.Daha sonra sabah olduğunda saati güneş ışığına bıraktım ve çok geçmeden(yaklaşık 1 saat sonra) saatin şarj seviyesi arttığı için saniye normale döndü ve böylece diğer fonksiyonları kullanmama ve ayarlamama saat izin verdi.Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet tatmin edici bir şekilde çalışıyor.Düşünüyorsanız ve imkanınız varsa saati yakından görmenizi tavsiye ederim.Yakından çok daha güzel gözüküyor :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj SiRHoT » 18 Ağu 2011, 19:57

watchmania yazdı:bende bu modeli kolleksiyonuma katmaya çalışıyorum

Citizen Men's JW0090-53E Promaster Eco Drive

küçüklüğümden beri ana - digi kombine saatleri çok severim birde eco drive hastalığı eklenince olan oldu aşık oldum :D

Resim

merhaba.saati inceledim ama bana sorarsanız o kadar hassas bir kronometre gereksiz; yani o kadar ince zamanı zaten otomatik olarak tutan aletler var bu özelliği sizin tam verimli kullanmanız çok zor.Size birkaç link vereyim bir bakın isterseniz :)
http://www.citizen.com.hk/?content=895& ... uct_id=521
bu titanyumu http://www.citizen.com.hk/?content=895& ... uct_id=522
bu da benzeri http://www.citizen.com.hk/?content=895& ... uct_id=513
bu da fiyat olarak bakabileceğiniz Türkiye distribütörünün sitesi http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?i ... zen+CJW001

Bence önceliklerinizi iyi belirleyin.Ardından olası saatleri bir tablo yaparak fiyat, özellik, teknoloji, performans, kalite ve görünüş kriterlerinde inceleyin.Kararınızı öyle verin.Umarım sonucundan memnun kalırsınız :)
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj fadli » 21 Ağu 2011, 17:13

Sayın Sirhot saatiniz hayırlı olsun. Acaba su dayanımı nasıl (kaç m su basıncına dayanıklı)? Bazı sitelerde 100m, bazılarında 30m yazıyor. Sanırım saatin üzerinde ve kapağında bununla ilgili bir rakam yok. Yani saati alırsam gönül rahatlığı ile yıkıyabilir miyim?
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj SiRHoT » 23 Ağu 2011, 07:48

fadli yazdı:Sayın Sirhot saatiniz hayırlı olsun. Acaba su dayanımı nasıl (kaç m su basıncına dayanıklı)? Bazı sitelerde 100m, bazılarında 30m yazıyor. Sanırım saatin üzerinde ve kapağında bununla ilgili bir rakam yok. Yani saati alırsam gönül rahatlığı ile yıkıyabilir miyim?

Gunaydin.kusura bakmayin yogunluk nedeniyle ancak cevap verebiliyorum.tesekkur ederim, insallah size daha iyileri kismet olur.sorunuza gelince, saatin su gecirmezligi 100metre.yani gonul rahatligiyla yikayabilirsiniz; fakat dalis yapabileceginiz turden bir saat degil.umarim yardimci olabilmisimdir :)
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj fadli » 23 Ağu 2011, 08:44

Acaba herhangi bir yerde yazıyor mu? (100 m ibaresi)
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj SiRHoT » 02 Eyl 2011, 18:41

fadli yazdı:Acaba herhangi bir yerde yazıyor mu? (100 m ibaresi)

Teyit etmek icin saat ve saati arayip sordum oyle dediler
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 172 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners