TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Essence ES6062MA.132 Hakk覺nda Bilgileriniz, Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Essence ES6062MA.132 Hakk覺nda Bilgileriniz, Yorumlar覺n覺z

Mesaj zamantahtas覺 » 12 Au 2011, 23:35

merhaba sevgili arkadalar. bug羹n seiko'nun "5" serisinden otomatik SNZG13 kodlu saatini beendim ve almaya niyetlendim. saat癟i arkada da tan覺d覺k olduu i癟in bana baka bir se癟enek daha sundu. ayn覺 say覺labilecek fiyata, bal覺kta ad覺n覺 and覺覺m, "essence" marka ES6062MA.132 kodlu saati 繹nerdi. 癟ok 覺k bir saat. citizen makineli olduunu s繹yledi. kadran effaf, mekanizma g繹r羹n羹yor. ger癟ekten beendim. a癟覺k癟as覺 almaya niyetlendim ama ad覺n覺 san覺n覺 duymad覺覺m bir marka, ve dolay覺s覺yla otomatik olduu i癟in de uzun s羹re癟te verimi nas覺l olur bilemiyorum. saat癟imin 繹nerisi benim i癟in yeterli say覺lsa da ben, siz deerli arkadalar覺m覺za da dan覺mak istedim. bu marka ve model ile ilgili bilgi ve deneyimi olan arkadalar覺m覺z payla覺rsa 癟ok sevinirim. teekk羹rler. http://nidasaat.com.tr/detail.php?model_id=204 (saat bu linkte g繹r羹n羹yor)
Bozuk bir saat, ne kadar zamanda ka癟 kez doruyu g繹sterir?
Kullan覺c覺 avatar覺
zamantahtas覺

Kay覺t: 17 Tem 2011, 12:00

Re: Essence ES6062MA.132 Hakk覺nda Bilgileriniz, yorumlar覺n覺z

Mesaj zamantahtas覺 » 13 Au 2011, 21:56

Bu marka saatlerle ilgili bilgisi olan arkada覺m覺z yok mu :)
Kullan覺c覺 avatar覺
zamantahtas覺

Mesaj Ahbob » 13 Au 2011, 22:02

Marka hakkinda hicbir fikrim yok.Ama ilk once gozum kadranda Swiss veya Japan ibaresi aradi.Onlari da bulamadim.Bence bildigimiz yoldan sasmamak (seiko 5) en iyisi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Ahbob

Ya: 31
Kay覺t: 26 Eyl 2010, 20:06

Mesaj zamantahtas覺 » 13 Au 2011, 22:31

Evet dediiniz gibi, isvi癟re ya da japon mekanizmal覺 olduunu g繹sterir bir yaz覺 yok ne yaz覺k ki. Citizen mekanizmal覺 olduu ise, saat癟imin iddias覺. Ger癟ek d覺覺 birey s繹yeleyeceini sanm覺yorum ancak markan覺n tan覺d覺k olmamas覺 ve otomatik mekanizmazda verimin, y羹ksek kalite ve i癟ilie bal覺 olmas覺 nedeniyle saati o anda almad覺m. Yoksa tasar覺m覺 ve tarz覺 癟ok 覺kt覺 ve beenmitim.
Kullan覺c覺 avatar覺
zamantahtas覺

Mesaj Ahbob » 13 Au 2011, 22:36

Saatcinizin dedigi gibi olsa bile ben genel kalite itibariyle bu saate acikcasi sans tanimiyorum.Tercih ettiginiz Seiko 5 bence hem metal kayisiyla gunluk kullanima daha yatkin, hem de kalite olarak bence daha ust seviyede.
Kullan覺c覺 avatar覺
Ahbob

Ya: 31
Kay覺t: 26 Eyl 2010, 20:06

Re: Essence ES6062MA.132 Hakk覺nda Bilgileriniz, Yorumlar覺n覺z

Mesaj drk » 13 Au 2011, 23:36

G繹r羹n羹e aldanmay覺n, g羹venilir markalardan amay覺n :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj zamantahtas覺 » 14 Au 2011, 09:06

Teekk羹r ederim ilginiz i癟in. San覺yorum sizler de ad覺n覺 duymad覺覺n覺za g繹re, seiko ile k覺yaslamak pek doru olmayacak :) 羹stelik bu saatin, kar覺lat覺rma yapt覺覺m seiko modelinin tam iki kat覺 fiyat覺 vard覺. % 50 indirimle fiyatlar eitlenmiti. :) tabi tasar覺m覺 da 癟ok houma gidince, kaliteli bir marka olacabileceini d羹羹nerek ona younlam覺t覺m. Saolun yorumlar覺n覺z i癟in :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
zamantahtas覺

Mesaj drk » 14 Au 2011, 15:06

Bu marka i癟in konumuyorum, baz覺 markalar覺n en b羹y羹k kand覺rmacas覺 olmas覺 gerekenin 癟ok 羹st羹nde fiyat etiketi konulup sonra b羹y羹k indirimlerle sanki ka癟覺r覺lmamas覺 gereken bir saat havas覺 yaratmalar覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: MacGyver, Majestic-12 [Bot] ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners