TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Öne

Mesaj SiRHoT » 13 Ağu 2011, 16:52

Simdi eminonundeyim.cok kararsiz kaldim.seikonun barcelona icin yaptigi saatin gorunusu muhtesem.kronometresi ve alarmi var.1180tl den nakite 700tl ye kadar pazarlik yaptim.ama aklimda citizen cbl036 da var. O da dedigim gibi 500tl.sizce hangisi?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj drk » 13 Ağu 2011, 16:57

Fiyatı biraz daha insinler, seiko. İnmezlerse yine seiko.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SiRHoT » 13 Ağu 2011, 17:01

Drk yazdı:Fiyatı biraz daha insinler, seiko. İnmezlerse yine seiko.

Usta seikoyu daha ne kadar zorlyim?nihai oluru nedir yani? Bir de citizenin dedigim modeli de ozellik bakimindan cok iyi.siz citizeni neden begenmiyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj drk » 13 Ağu 2011, 17:12

Özellikleri iyi mi fazla mı? Bence citizende gereksiz özellikler var. Ne zaman acaba hangi aydayız diyip saatinize bakarsınız? Bence hiçbir zaman. Seikoda'da gereksiz özellikler var mesela alarm ama kronograf belki işe yarayabilir. Ben seikonun görünüşünü daha çok beğendim. Üstelik siyah kadran genel olarak daha kullanışlıdır ama tabiiki zevk meselesi. Ayrıca kullandığımdan biliyorum seikonun içindeki mekanizma bana yıllardır sorunsuz hizmet ediyor.(eminim citizende sorun çıkarmaz ama kullanmadım) Dolayısıyla citizeni beğenmiyorum değil, seikoyu daha mantıklı bir seçenek olarak görüyorum. Bunlar benim düşüncelerim. Tam takvim size çok gerekli ve hoş gözükebilir, kronografı gereksiz bulabilirsiniz. mavi kadranı daha çok beğeniyor olabilirsiniz, hangisini alırsanız alın memnun kalacaksınız, beğenilerinize göre hareket edin, akşama fotoğrafları bekliyoruz :thumbup: Dediğinize göre seikoda %40 indirim yapmışlar, hiç fena bir oran değil ama daha ne kadar inebileceği hakkında hiç fikrim yok.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SiRHoT » 13 Ağu 2011, 17:22

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.evet bence de ay gostergesi gereksiz ya da kronometre.ama ben teknolojiyi seviyorum.eco drive bu yuzden hosuma gidiyor ama citizenlarda tip maalesef yok.bu yuzden kararsiz kaldim.bakalim hangisini alirsam aksama fotolarini koyarim :-)
Ama hala kararsizim :-S
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj asymptote » 13 Ağu 2011, 17:30

Karar vermene yardımcı olayım, Seiko al :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SiRHoT » 13 Ağu 2011, 18:14

asymptote yazdı:Karar vermene yardımcı olayım, Seiko al :D

Bu cok iyiydi :-D
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj SiRHoT » 13 Ağu 2011, 20:00

Citizen cbl036 yi aldim ama saat uzun sure isiksiz kaldigi icin durmus.ne yapmaliyim yani isik altinda ne kadar bekletmem gerekiyor?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners