TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Öne

Mesaj SiRHoT » 11 Ağu 2011, 23:44

Peki yorumunuz için teşekkür ederim.şu linktekini epey araştırdım.cbl036 ya da cbl035 ya da cbl037(henüz rengine kara4 vermedim ama makineler aynı özelliklerde)
http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=14554&urun=Citizen+CBL036
cumartesi günü kısmet olursa Sirkeci, Eminönü dolaşıp fiyat taraması yapacağım.Linkte günlük indirim oluyor belli günlerde.İndirim %50 olduğu için saat 500TL ye kadar inmiş oluyor.Nakit ödeyeceğim için sanırım az pazarlıkla biraz daha indirebileceğimi umuyorum.Sizden ricam bu saati yurtdışından 500TL nin altında getirtme imkanım var mıdır? Ben biraz araştırdım ama dediğim gibi yabancı güvenilir siteleri bilmiyorum.Bu sebeple bulduğum fiyatlar 375 dolar civarındaydı.Siz alternatif daha iyi fiyatlı bir site bulamazsanız ne kadar istemesem de saat&saat ten almak durumunda kalacağım.Bir bakıp küçük bir fiyat araştırması yapar mısınız? Ve bir sorum daha, bu saate 500 TL değer mi, değmez derseniz bu özelliklerde o fiyata hangi modelini alabilirim?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj sadice83 » 12 Ağu 2011, 01:00

citizeni yurt dışından alabilirsiniz beyfendi. daha çok model hatta 600 tl ye çok kaliteli saatler olur.
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj insatiable » 12 Ağu 2011, 04:35

SiRHoT yazdı:Peki yorumunuz için teşekkür ederim.şu linktekini epey araştırdım.cbl036 ya da cbl035 ya da cbl037(henüz rengine kara4 vermedim ama makineler aynı özelliklerde)
cumartesi günü kısmet olursa Sirkeci, Eminönü dolaşıp fiyat taraması yapacağım.Linkte günlük indirim oluyor belli günlerde.İndirim %50 olduğu için saat 500TL ye kadar inmiş oluyor.Nakit ödeyeceğim için sanırım az pazarlıkla biraz daha indirebileceğimi umuyorum.Sizden ricam bu saati yurtdışından 500TL nin altında getirtme imkanım var mıdır? Ben biraz araştırdım ama dediğim gibi yabancı güvenilir siteleri bilmiyorum.Bu sebeple bulduğum fiyatlar 375 dolar civarındaydı.Siz alternatif daha iyi fiyatlı bir site bulamazsanız ne kadar istemesem de saat&saat ten almak durumunda kalacağım.Bir bakıp küçük bir fiyat araştırması yapar mısınız? Ve bir sorum daha, bu saate 500 TL değer mi, değmez derseniz bu özelliklerde o fiyata hangi modelini alabilirim?

citizen eco-drive serisi bu model bende var. çok şık ve kullanıslı bir saat yurtdısında 600 tl civarına aldım. kesinlikle pişman olmayacgınız bir model, saati kolunuza taktıgınızda kalitesi ve sıklıgını anlayacaksınız. resime görüldüğü üzere bende mavi olanı var ama siyah olanıda gayet sık karar vermek sizin elinizde, zevkinize göre tercih yapabilirsiniz.

burada da kısmen incelemesi mevcut: viewtopic.php?f=62&t=5005&p=69475&hilit=bl9000#p69475
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj mrhero » 12 Ağu 2011, 09:50

Yurtdışında fiyatlar dediğiniz seviyede bence %50 indirimle bulursanız kaçırmadan alın, sonuçta türkiye garantili bir ürünü yurtdışı fiyatından ucuz alacaksınız.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj Clk » 12 Ağu 2011, 10:01

Ben 4. fotografta ki Seiko'yu begendim. Hem farkli bir kasa yapisi var hem de herkesin kolunda olan Seikolardan farkli.

Go for it ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj SiRHoT » 12 Ağu 2011, 10:56

sadice83 yazdı:citizeni yurt dışından alabilirsiniz beyfendi daha çok model hata 600 tl ye çok kaliteli saatler olur

Peki dediginiz gibi daha kaliteli modellerden birkac ornek ve link verebilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj SiRHoT » 12 Ağu 2011, 11:08

insatiable yazdı:
SiRHoT yazdı:Peki yorumunuz için teşekkür ederim.şu linktekini epey araştırdım.cbl036 ya da cbl035 ya da cbl037(henüz rengine kara4 vermedim ama makineler aynı özelliklerde)

citizen eco-drive serisi bu model bende var. çok şık ve kullanıslı bir saat yurtdısında 600 tl civarına aldım. kesinlikle pişman olmayacgınız bir model, saati kolunuza taktıgınızda kalitesi ve sıklıgını anlayacaksınız. resime görüldüğü üzere bende mavi olanı var ama siyah olanıda gayet sık karar vermek sizin elinizde, zevkinize göre tercih yapabilirsiniz.

burda da kısmen incelemesi mevcut: viewtopic.php?f=62&t=5005&p=69475&hilit=bl9000#p69475

Eve bu incelemeyi daha once gordum ve incelemistim.tesekkur ederim:-) size 2 sorum olcak kabul ederseniz.saati kullanan olarak memnun oldugunuzu ve y.disindan 600 civarina aldiginizi belirttiniz.sizce yukarda dedigim gibi 500 TL ye saat&saatten alayim mi? Bir de saatte sarj rezervi gostergesi ya da ne kadar rezervinin kaldigini gorebiliyor muyuz?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj SiRHoT » 12 Ağu 2011, 11:13

mrhero yazdı:Yurtdışında fiyatlar dediğiniz seviyede bence %50 indirimle bulursanız kaçırmadan alın, sonuçta türkiye garantili bir ürünü yurtdışı fiyatından ucuz alacaksınız.

Ben de sizin gibi dusunmekteyim fakat bir yandan da kendime soruyorum 600TL ye kadar daha iyi ve guzel bir saat alabilir miyim diye?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners