TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gio Monaco Geneve Eclisse Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gio Monaco Geneve Eclisse Bilgi

Mesaj biricik » 11 Ağu 2011, 13:46

Greenwich ve aykaaç turan güneş bulvarında city otelin altında satılıyor,iyi tanırım bu saatcileri akralar zaten ben diğer saatlerimide onlardan aldım en son aldığım bir üründe talihsiz şeyler yaşadım ama birine sordurayım ben aslında geneve ve diğer yerlerdeki fiyatlarda önemli biraz,
Kullanıcı avatarı
biricik

Re: Gia Monaco Geneve Eclisse Bilgi

Mesaj Emre » 11 Ağu 2011, 13:50

Bu arada saatcilerde gordugunuz fiyatlar direk moralinizi bozmasin, o fiyatlar uzerinden markasina gore yuzde 15-30 indirim yapabiliyorlar. Hatta belki daha fazla da inerler, size bagli bu. Tabi bu tur mucevher firmalarinin saatlerinde durum ne olur bi fikrim yok acikcasi.

Avrupa fiyatlari hakkinda malesef bilgim yok. Telefonda da fiyat verebileceklerini dusunmuyorum ama sansinizi deneyebilirsiniz.

G.M.A.R Watches Manufacturing Group
Via Valdani, 1
P.O. Box 1620
6830 Chiasso, Switzerland

Tel: +41 091 682 8745
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj biricik » 11 Ağu 2011, 13:55

Teşekkürederim yordum sizleride,telefonla bilgi vermiyorlar hatta expertiz zannedip tersliyorlar :D :D neyse zamanım var 2 saati gözden çıkardım üstünede nakit ilave edebilirm tabii çok uçuk değilse eger bilgilenirseniz paylaşımlarda bulunalım bende öğrenince yazarım paylaşarım öğreniriz hep birlikte ama bu kadar zorlayan bir marka görmedim ben.
Kullanıcı avatarı
biricik

Mesaj Emre » 11 Ağu 2011, 13:59

biricik yazdı:Teşekkürederim yordum sizleride,telefonla bilgi vermiyorlar hatta expertiz zannedip tersliyorlar :D :D neyse zamanım var 2 saati gözden çıkardım üstünede nakit ilave edebilirm tabii çok uçuk değilse eger bilgilenirseniz paylaşımlarda bulunalım bende öğrenince yazarım paylaşarım öğreniriz hep birlikte ama bu kadar zorlayan bir marka görmedim ben.

Rica ederim. Bu tur markalar genelde boyle. Siz Ankara'da kimde varsa arayip fiyat ogrenin bence. Aklinizda bi fikir olur hic degilse.

Kolay gelsin.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj biricik » 11 Ağu 2011, 14:06

:D :D akşama paylaşırım sizlerle gidip saatciye öğrenicem artık :?:
ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Kullanıcı avatarı
biricik

Mesaj herofb » 11 Ağu 2011, 14:15

açıkçası bayii fiyatını ben de çok merak ediyorum akşam bizleri bilgilendirirseniz seviniriz fiyat ve aldığınız detaylı bilgiye göre bizler de daha fazla yardımcı olabiliriz.

bu arada elden çıkarmayı planladığınız 2 saati paylaşırsanız belki buradan da almak isteyenler olabilir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 11 Ağu 2011, 14:28

TSF'ye hoşgeldin Biricik. 50K Euro gibi bir fiyat olacağını zannetmiyorum, Gio Monaco pırlantalı modelleri genelde 2500-18000 Euro arası fiyatlara var. Taşsız modelleri ise 800 -2000 Euro gibi fiyatlara daha çok italyan ve Birleşik Arap Emirlikleri sitelerinde mevcut. Elbette özel bir model ise extreme bir fiyat etiketi olabilir ama bu Eclisse o tarz bir model gelmedi bana.

Bu arada gitmeden önce imkan varsa bir telefonla sorup fiyatını öğrenmekte fayda var, herkes merak etmiş :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj biricik » 11 Ağu 2011, 14:45

:D :D Hoşbulduk gönüllü varmı aramızda arayıp öğrenebilecek?? :P çünkü telefonda bilgi veremiyoruz expertiz görevi görmüyoruz diye tersledi beni :o bu markay :) ı satan bir yer,şevkim kırılmasın diye gitmeye karar verdim ama 3 kişi iddaya girdik bizde en yüksek fiyat 10.000$ meraktayız hep birlikte,,
Kullanıcı avatarı
biricik

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners