TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Öne

Mesaj bladey » 11 Ağu 2011, 10:37

http://www.amazon.com/Citizen-AT0200-05 ... 950&sr=8-1

Bu model hem hoş hem uygun fiyatlı üstelikte ecodrive :thumbup: Seiko sportura seriside oldukça güzel modeller var.Forumun satış kısmında ilginizi çekebilecek modellerde bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
bladey

Mesaj mrhero » 11 Ağu 2011, 11:49

Teknolojik bir saat arıyorsan bu fiyat aralığında kesinlikle Citizen i öneririm. Yurtdışından getirtirsen Bu fiyat aralığı için sapphire camlı perpetual calendar lı, eco drive lı çok güzel citizen modelleri alabilirsin. Citizen türkiye distribütörü saat&saat i kişisel olarak sevmem gereksiz pahalı satıyorlar citizenleri ve sitelerinden beğendiğin modeli yurtdışı sitelerde bulama diye dediğin gibi model isimlerini değiştiriyorlar. Ayrıca teknoloji sevdiğin için söylüyorum Türkiye'de işe yaramıyor ama Citizen'in radyo kontrollu saatleri var onlara da bakabilirsin.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj mrhero » 11 Ağu 2011, 11:54

şu an neden bu fiyata bilmiyorum ama 6 ay önce ev arkadaşım bu saati 160 dolara aldı ebay'den. Oldukça kaliteli bir saat ele alınca hissediyorsunuz. http://cgi.ebay.com/BT0000-58E-Citizen-Eco-Drive-Gents-Perpetual-Calendar-/280714152771?pt=AU_Watches&hash=item415bde0b43
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj onuratamer » 11 Ağu 2011, 13:34

Ustte fotografi olan Citizen BJ7010 cok guzel bir saat. Ben yaklasik 2 sene kullandim. Kesinlikle metal kayislisini tercih edin bence, fiyatina gore muzzam kalitede. Ici siyah kadranli olursa da tadindan yenmez :) Ozetle Citizen Ecodrive asla kalite olarak Seiko Kinetic'in gerisinde kalmaz. Bahsettigim model ise ozellikle metal kayisinin kalitesiyle tercih edilebilecek bir model. Pisman olmazsiniz.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj SiRHoT » 11 Ağu 2011, 13:47

mrhero yazdı:Teknolojik bir saat arıyorsan bu fiyat aralığında kesinlikle Citizen i öneririm. Yurtdışından getirtirsen Bu fiyat aralığı için sapphire camlı perpetual calendar lı, eco drive lı çok güzel citizen modelleri alabilirsin. Citizen türkiye distribütörü saat&saat i kişisel olarak sevmem gereksiz pahalı satıyorlar citizenleri ve sitelerinden beğendiğin modeli yurtdışı sitelerde bulama diye dediğin gibi model isimlerini değiştiriyorlar. Ayrıca teknoloji sevdiğin için söylüyorum Türkiye'de işe yaramıyor ama Citizen'in radyo kontrollu saatleri var onlara da bakabilirsin.

Onerileriniz icin tesekkur ederim.evet ben de saat&saatten sogudum.hem modellerini degistirmelerinden hem de dun gece 1000tl fiyatli urun %50indirimdeyken sabah kalktigimda urun eski fiyatina donmustu.sanki gereksiz yere fiyat artisi var.
Onun disinda internet vasitasiyla yurtdisindan alamamamin 2sebebi var.ilki guvenilir bir site bilmiyorum.yani replika da olabilir gelecek urun.2. Olarak da saati canli gormek gerekmez mi? Geldiginde ya begenmezsem?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj mrhero » 11 Ağu 2011, 15:03

İlk sorunun cevabı güvenilir yerlerden alacaksın, mesela saat forumlurunda bir çok kişinin aldığı veya onayladığı yerler. Ebay den alıyorsanda satıcının profilini iyi inceleyeceksin yorumları okuyacaksın.
İkinci soruna gelince bu sorunun çözümüde saat&saat mağazasına gidip saati görmek denemek beğenilirse internetten sipariş etmek olabilir. Evet etik değil ama saat&saat ten çok daha etik olduğu kesin .
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj SiRHoT » 11 Ağu 2011, 19:36

Hadi ilk sorunumu sizler vasıtasıyla hallettim diyelim.Güvenilir siteler öğrendim.Peki ya saat&saatte olmayan bir ürünü internetten incelerken beğenip de arayıp bulamazsam nolacak ? Risk almak mı yoksa saat&saatin direttiği politikayı kabullenip bir anlamda boyun eğmek mi?
Mesela bu videodaki saati Saat&saatte bulamadım:
http://www.youtube.com/watch?v=RF3hC1hgZz4
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj mrhero » 11 Ağu 2011, 22:30

sitelerine koymadıkları saatler bazen mağazalarında olabiliyor, bir resmiyle filan gidip sorabilirsin. Zaten ilginç şekilde Citizen saatler ya vitrinin görünmeyen bir yerinde ya da alttaki çekmecelerde oluyor saat&saat mağazalarında. Türkiye'ye gelmiyorsa ama yapacak çok bir şeyin kalmıyor.
Kullanıcı avatarı
mrhero

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners