saat 1901 yılında waltham saat şirketi tarafından üretilmiş, kasası bana ingiliz saatlerini hatırlattı bu arada kasa gümüş alaşımlı silveroid tabir edilen cins, kadranında ufak bikaç sorun var ama çerçevenin altında kaldığı için kenarındaki ufak atık görünmüyor. saatın camının kalınlığı 5 mm ve üzülerek söylüyorum ama yelkonı değişmiş farklı bir yelkovan takılmış. çalışmasında herhangi bir sorun yok.
İrkilmez Ata çocuğu irkilmez: Zapt edilmez, Atam, zapt edilmez Biz varken senin hisarının burçları: Bakışlarımız kılıç uçları, Bekliyoruz devrimini biz. Çökmeyeceğiz diz...
39 tane ama şimdi yeni bir parça buldum yakın takibimde hampden saat şirketinin 1877 de ürettiği açık kasalı ki kasası da gümüş anahtar kurmalı bir saat. kasa kadran mükemmel durumda ve en güzel ve ilginç olan da 50169 seri numaralı bu da saatin şirketin kurulduğu 1877 de yapılan ilk üretimlerden biri olduğunu gösteriyor
İrkilmez Ata çocuğu irkilmez: Zapt edilmez, Atam, zapt edilmez Biz varken senin hisarının burçları: Bakışlarımız kılıç uçları, Bekliyoruz devrimini biz. Çökmeyeceğiz diz...
ben de çok istiyorum hepsini bir arada gösteren bir fotoğrafı paylaşmak ama şu an van çaldıranda yedek subayım:) eylül de izin almayı düşünüyorum o zaman seve seve bir aile fotoğrafı eklerim