Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
numan1ol » 09 Au 2011, 21:24
T羹rkiye'de saat tasar覺m覺 繹reten kurs varm覺 ? Arkadalar bilginiz varsa payla覺rsan覺z sevinirim.
-

numan1ol
-
- Kay覺t: 16 Haz 2011, 21:15
numan1ol » 10 Au 2011, 13:27
Teekk羹rler bond en k覺sa zamanda 癟al覺maya balayaca覺m hadi kolay gelsin
-

numan1ol
-
- Kay覺t: 16 Haz 2011, 21:15
mrhero » 10 Au 2011, 13:52
zellikle saat tasar覺m var m覺 bilmem ama sonu癟ta bu da end羹striyel tasar覺ma giriyor. End羹striyel tasar覺m b繹l羹mlerine bakabilirsiniz.
-

mrhero
-
- Kay覺t: 06 ub 2010, 22:19
Bond » 10 Au 2011, 15:14
Numan elbette yukar覺da verdiim 繹rnekler hem amat繹rce hemde biraz iin akas覺 ama u durum i癟in olduk癟a baar覺l覺 olduklar覺n覺 s繹yleyebilirim. MrHero'nun belirttii gibi saat tasar覺m覺 mekanizma hari癟 end羹striyel tasar覺mla direkt olarak ilgili. Kurs baz覺nda 羹lkemizde sadece saatle ilgili eitim veren bir kurum olduunu sanm覺yorum fakat 繹zellikle 襤svi癟rede ilgili 羹niversite sonras覺 bu y繹nde uzmanlamak i癟in b繹l羹mler olduunu biliyorum. Yaln覺z bu okullar覺n 癟ou ayn覺 zamanda mekanizma teknii ve yap覺s覺 羹zerine de eitim veriyor. Bu konularda olduk癟a bilgi ve tecr羹be sahibi Modern60 nickli 羹yemizin daha 繹nce belirttii gibi 繹zellikle mekanik 羹r羹nler i癟in saat tasar覺mlar覺 mekanizma yap覺lar覺na hakim kiiler taraf覺ndan yap覺l覺yor. Bilgisayar destekli 3D 癟izim programlar覺 konusunda iyi isen bu konularda kendini gelitirmen kurs haricide m羹mk羹n bence.
-

Bond
- Administrator
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36
-
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 161 misafir