TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

200 TL'ye Sportif Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 200 TL'ye Sportif Saat Önerisi

Mesaj Miriel » 08 Ağu 2011, 14:27

Teşekkürler
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj cenk » 08 Ağu 2011, 16:13

Yalnız bu modelleri bulamayada bilirsiniz çok fazla seiko 5 modeli oldugu için bayiler sayılı model getirebiliyo.Seiko 5 almaya karar verdiyseniz gidin bir bayiye beğendiğinizi alın.Bir olasılıkta begendiğiniz modeli internetten daha ucuza getirtebilirsiniz.Ben olsam öyle yapardım.
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Miriel » 08 Ağu 2011, 16:34

Cvssvc yazdı:Yalnız bu modelleri bulamayada bilirsiniz çok fazla seiko 5 modeli oldugu için bayiler sayılı model getirebiliyo.Seiko 5 almaya karar verdiyseniz gidin bir bayiye beğendiğinizi alın.Bir olasılıkta begendiğiniz modeli internetten daha ucuza getirtebilirsiniz.Ben olsam öyle yapardım.

internetten sahte falan çıkar diye ailem izin vermiyor ve saati görerek almak istiyorum çünkü resimler yanıltıcı olabiliyor
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj cenk » 08 Ağu 2011, 16:42

belli başlı güvenli kullanıcılar ve siteler var aslında.burdan almak istersenizde dediğim gibi her modeli bulamazsınız.
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Miriel » 08 Ağu 2011, 16:56

SNZG13K1
Seiko 5 Sports SNZJ61
SNKK31J1

bunlar çok hoşuma gitti bunları türkiyede bulabilir iyiz
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj cenk » 08 Ağu 2011, 17:02

hocam belli olmuyo ki işte gidip bakman lazım.ama seiko 5 ler çogu aynı tarz kasa ve ölçülerde oluyo.bulamazsan bile bu ölçü ve tarzdaki saatlere bakıp netten alabilirsin onada sen sıcak bakmıyosun.
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Miriel » 08 Ağu 2011, 17:04

Cvssvc yazdı:hocam belli olmuyo ki işte gidip bakman lazım.ama seiko 5 ler çogu aynı tarz kasa ve ölçülerde oluyo.bulamazsan bile bu ölçü ve tarzdaki saatlere bakıp netten alabilirsin onada sen sıcak bakmıyosun.

tahtakaleye gidicem orada vardır inş internetten almaya ailem sıcak bakmıyor yoksa yukardaki kırmızılı modeli 140tl ye almıştım şimdiden
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners