TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SKZ297J ve SRP023 Arasında Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SKZ297J ve SRP023 Arasında Seçim?

Seiko SKZ297J
6
46%
Seiko SRP023
7
54%

Toplam oy : 13

Re: Seiko SKZ297J ve SRP023 Arasında Seçim

Mesaj sadice83 » 04 Ağu 2011, 01:50

srp023 şu anda ebyda bi satıcıda var 10 saat sonra ihale bitiyor fiyatı şu an için 169 dolar 9 dolarda yol parası bilginize
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj Eterna » 04 Ağu 2011, 14:38

Değerli Dostlarım,

Düşünceleriniz için hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Bende biraz katılayım bu güzel sohbete. Efendim öncelik ile evet bu iki saat şu anda stoklarında var alışveriş yaptığım yetkili satıcının. Yani ikisi de alıma hazır. Çoğunluk ikinci model SRP023 olanı seçmiş. Evet bence de biraz daha ağır basıyor.

Sevgili Bond Dostum,

İş yerinde geçen dedim ki arkadaşlara; kendime bir saat alayım da uzun süre kullanayım herkes kahkaha atmaya başladı. Evde eşime dedim ki; Ben bir saat alacağım ve artık uzun süre onu kullanacağım. Önce garip bir bakış attı sonra bana anlatma bari dedi, gülmeye başladık.

Şimdi de senin yazdıklarını okuyunca ben tebessüm ettim :) Her ne kadar yok desem de muhtemelen dediğin gibi olacak. Doktorum ile konuyu görüştüm tedavisi yok dedi. :) Gösterdiğin saatler gerçekten çok güzel. Hatta hayran oluyorum o modellere. Ama işte Türkiye de sanırım hiçbirini bulamam. Dolar, Euro uçtu gitti. Dışarıdan alsak en iyi ihtimal ile 1000 TL nin üzerinde olacak. En son dediğin biraz daha bekleyip böyle bir model almak çok mantıklı ama ben bekleyemem mutlaka almam lazım yakın zamanda :)

O yüzden Türkiye de satılan, garantili, sıfır, mağazadan alınabilecek, iyi marka ve bütçemi zorlamayacak seçimler bu Seiko lar gibi gözüküyor. Ama Sirkeci Eminönü Karaköy vs. bir kere gezeceğim baştan sona. Senin resimlerini paylaştığın tarzda bir şey yakalanır mı veya başka marka alternatiflerim var mı uygun fiyatlı bakacağım.

Sevgiler,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Emre » 04 Ağu 2011, 17:48

Selamlar, ben de sonraki secenekleri degerlendirin derim.

Son gunlerde Saat & Saat'ten cok uygun fiyatlara Hamilton marka saatleri alan bir kac uye olmustu. Fiyat araligi 500-600 TL civariydi, bence o sekilde bi degerlendirme de yapabilirsiniz hala indirimler devam ediyorsa.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Bond » 05 Ağu 2011, 02:37

Uzun zamandır ben dahil bir çok arkadaşımızın dikkatini çeken bir durum olduğundan şaka ile karışık belirtmek istemiştim. Aramızda burada rahatça konuşuyoruz diye yoksa bu şekilde yazmadım bende yazarken gülümsedim aynı şekilde :) Yaklaşımın için teşekkürler. Umarım zevkine göre güzel bir model bulursun. Şimdiden iyi günlerde kullanman dileği ile :champ:

Bu arada gene bir saat gelmiş satış kısmına :D Bütçeye katkı olacak gibi duruyor ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners