Değerli Dostlarım,
Düşünceleriniz için hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Bende biraz katılayım bu güzel sohbete. Efendim öncelik ile evet bu iki saat şu anda stoklarında var alışveriş yaptığım yetkili satıcının. Yani ikisi de alıma hazır. Çoğunluk ikinci model SRP023 olanı seçmiş. Evet bence de biraz daha ağır basıyor.
Sevgili Bond Dostum,
İş yerinde geçen dedim ki arkadaşlara; kendime bir saat alayım da uzun süre kullanayım herkes kahkaha atmaya başladı. Evde eşime dedim ki; Ben bir saat alacağım ve artık uzun süre onu kullanacağım. Önce garip bir bakış attı sonra bana anlatma bari dedi, gülmeye başladık.
Şimdi de senin yazdıklarını okuyunca ben tebessüm ettim

Her ne kadar yok desem de muhtemelen dediğin gibi olacak. Doktorum ile konuyu görüştüm tedavisi yok dedi.

Gösterdiğin saatler gerçekten çok güzel. Hatta hayran oluyorum o modellere. Ama işte Türkiye de sanırım hiçbirini bulamam. Dolar, Euro uçtu gitti. Dışarıdan alsak en iyi ihtimal ile 1000 TL nin üzerinde olacak. En son dediğin biraz daha bekleyip böyle bir model almak çok mantıklı ama ben bekleyemem mutlaka almam lazım yakın zamanda

O yüzden Türkiye de satılan, garantili, sıfır, mağazadan alınabilecek, iyi marka ve bütçemi zorlamayacak seçimler bu Seiko lar gibi gözüküyor. Ama Sirkeci Eminönü Karaköy vs. bir kere gezeceğim baştan sona. Senin resimlerini paylaştığın tarzda bir şey yakalanır mı veya başka marka alternatiflerim var mı uygun fiyatlı bakacağım.
Sevgiler,