TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Emporio Armani Modelleri Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Emporio Armani Modelleri Yorum ve Tavsiye

Mesaj punk » 25 Tem 2011, 11:38

Doğrudur Murat :) Vallahi 6 yılın sonunda kolundaki saatin ne kadar kıymetli olduğunu anlatmaya gerek yok ama bence de dinlenme vakti gelmiş :geek:
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj drk » 25 Tem 2011, 15:29

Merhabalar. Yukarıdaki monaco çok güzel bir saat ancak fiyatı bir hayli yüksek. Bence moda markaları yerine gerçek saat markalarının saatlerini almak daha mantıklı.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj muradk2 » 25 Tem 2011, 15:58

punk yazdı:Doğrudur Murat :) Vallahi 6 yılın sonunda kolundaki saatin ne kadar kıymetli olduğunu anlatmaya gerek yok ama bence de dinlenme vakti gelmiş :geek:

evet abi değerini biliyorum. hem maddi hemde manevi oalrak çok kıymetli bir saat. yani tam hatırlamıyorum ama o zaman çok yüksek bir meblaya alınmış bir saatti, ki bakıyorum halen öyle. ama dediğim gibi dinlendirmek lazım bazen. birde baya ağır bir saat yazın sıkmaya başladı. sanırım pazartesi günü gidip o armani ar0595 modelini alacağım, gerçekten hergün daha da hoşuma gitmeye başladı.
Kullanıcı avatarı
muradk2

Mesaj muradk2 » 25 Tem 2011, 15:59

drk yazdı:Merhabalar. Yukarıdaki monaco çok güzel bir saat ancak fiyatı bir hayli yüksek. Bence moda markaları yerine gerçek saat markalarının saatlerini almak daha mantıklı.

abi haklısın ama armanide bir dünya markası olarak değerlendirildiğinde azımsanacak bir marka değil. bilmem yanlış mı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
muradk2

Mesaj Ahbob » 25 Tem 2011, 16:03

Burada onemli olan dunya markasi olup olmamasi degil, saat markasi olup olmamasidir.Icindeki makinenin kalitesi, fiyatina oranla iyi degil.Moda markasi dusunuyorsaniz CK'ye bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Frax » 25 Tem 2011, 17:08

muradk2 yazdı:
drk yazdı:Merhabalar. Yukarıdaki monaco çok güzel bir saat ancak fiyatı bir hayli yüksek. Bence moda markaları yerine gerçek saat markalarının saatlerini almak daha mantıklı.

abi haklısın ama armanide bir dünya markası olarak değerlendirildiğinde azımsanacak bir marka değil. bilmem yanlış mı düşünüyorum.

Armani her alanda ederinden fazlasını talep eden bir marka ben pek olumlu bakmıyorum. İndirimle kot pantolon falan alırsanız pişman olmazsınız ama saat alırsanız göz göre göre yanlış tercih olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj punk » 25 Tem 2011, 18:00

Murat eğer sorun Armani'nin prestijli bir marka olup olmadığıysa, ben sana cevabını vereyim; hayır. Yoksa arkadaşlar daha kaliteli bir saat alman yönünde telkin ediyorlar seni. Görünüş açısından hoşuna gidiyorsa bence almalısın.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Bond » 25 Tem 2011, 18:47

:arrow: http://www.giorgioarmani.com/

Aslında linkteki siteye gir saat görüyorsan al derdim ama demiyorum ;) Site super bu arada teknik olarak.

Armani çok önemli bir marka ama saat konusunda olmadığı aşikar. Çok aşırı beğeniyorsan elbette alınıp kullanılır zaten seçtiğin saat Monaco'ya tip olarak benziyor. Ama bence bu 3 saaten en güzeli ortadaki meccanico serisinden olan yuvarlak model. Gençler arasında falan populer olduğundan piyasada sahteleri kaynıyor, dikkat et. Zaten fiyatlarından da anlarsın saati görmeden. Kararın kesin değilse alternatif olarak genede forumu biraz incele, 1,000 TL seviyesine başka hoşuna gidecek marka modellerde bulunabilir diye düşünüyorum. En azından seçeneklerini görmüş olur sonra kararını verirsin.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners