TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Emporio Armani Modelleri Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Emporio Armani Modelleri Yorum ve Tavsiye

Mesaj muradk2 » 24 Tem 2011, 20:29

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. saat hastasıyım ama öyle çok paralar malumunuzdur ki saate veremiyoruz. emitasyon bişeyde almak hiç tarzım değil.
sizin bir kaç marka ve modelle alakalı fikrinizi almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Emporio armani ar0595 modeli - fiyatı 700 tl civari hem klasikle hem spor kıyafetle kullanıla bilir gibi geldi. modelini çok beğendim tabi fiyatı da cezbediyor. sanırım bi kaç sene önce çıkmış bir model ama ben br yerde buldum. fiyatıda güzel geliyor açıkçası.

Resim

Emporio armani ar4613 modeli - fiyatı yine 700 tl civarı biraz daha klasik bir model.fakat bunu alırsam genelde iş yerinde kullanacağım. hoşuma giden bir model bu da. yine fiyat cazibesi var.

Resim

Emporio armani ar4228 modeli - fiyatı 800 tl civarı bu da hoşuma giden bir saat. böyle dikdörtgen saat kullanmadım hiç genelde yuvarlak tercih ettim. bu saatle ilgili yorumlarınızıda bekliyorum.

Resim

tag heuer monaco diye bir saat gördüm sonra, öldüm bittim eridim. ama o klasik monaco değil siyah kadranlı ve içinde mavi kırmızı iki tane çizgi var.modelini bulamadım ama delirdim saate ama bir yerde baktım 600 dolar yazıyor fiyatı başka yere baktım 7 bin tl diyor, sonra başka bir yerde 3000 tl gibi bir rakam var. aslında 600 doları duyunca bozmuştum kendimi alacaktım ama bu kadar fiyat karmaşasında açıkçası kararsız kaldım. yardımcı olun lütfen.

farklı saat önerilerinizide beklerim. yukarıda yazdıklarımdan bütçeyi anlarsınız herhalde :) maksimum olsun olsun 1000 tl zorlarım :)
Kullanıcı avatarı
muradk2

Re: Emporio Armani

Mesaj sadice83 » 24 Tem 2011, 20:35

ilk önerim tsf deki satış bölümüne bakınız orda çok güzel tag lar longinesler var
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj razz » 24 Tem 2011, 20:44

Bu olmasın sakın ;)

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj muradk2 » 24 Tem 2011, 21:04

razz yazdı:Bu olmasın sakın ;)

Resim

abi evet buna benziyor ama saat simsiyah kadranı da çerçeveside kasasıda siyah. bir yerde silikon kayışlısını gördüm ki ben onu tercih etmem. bir başka yerdede deri kordonlusunu gördüm. birinin alt kapağı şeffaftı birininki de değildi. anlamadım valla keklemesinler diyorum beni az önce de başka bir siteye baktım ordada fiyatı 19 bin tl filan yazıyor dumur oldum açıkçası. nappcam ben ya.
Kullanıcı avatarı
muradk2

Re: Emporio Armani Modelleri Yorum ve Tavsiye

Mesaj punk » 25 Tem 2011, 00:23

Resim

bu olabilir mi?
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj razz » 25 Tem 2011, 00:37

punk; o Golf Watch.. :)

Arkadaş bunu görmüş sanırım;

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj muradk2 » 25 Tem 2011, 07:53

razz yazdı:punk; o Golf Watch.. :)

Arkadaş bunu görmüş sanırım;

Resim

evet abi kesinlikle bu. ne kadardır nedir. nasıldır. 19 bin tl gibi bir fiyat gördüm dogrumudur ya.
Kullanıcı avatarı
muradk2

Mesaj muradk2 » 25 Tem 2011, 07:59

arkadaşlar birde şu yukarıda ki armani modelleri ile ilgili yorumlarınızı ala bilir miyim. ben şu an breitling chrono-matic modelini kullanıyorum. 6 yıl önce şirket hediye almıştı. ama açıkçası sıkıldım,biraz saatimi dinlendirmek istiyorum, çok beğeniyorum ama bıkkınlık geldi. şu armanilerden sizce hangisi alınır ve marka olarak armani nasıldır. yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
muradk2

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Skywalker34tr ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners