sizin bir kaç marka ve modelle alakalı fikrinizi almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Emporio armani ar0595 modeli - fiyatı 700 tl civari hem klasikle hem spor kıyafetle kullanıla bilir gibi geldi. modelini çok beğendim tabi fiyatı da cezbediyor. sanırım bi kaç sene önce çıkmış bir model ama ben br yerde buldum. fiyatıda güzel geliyor açıkçası.

Emporio armani ar4613 modeli - fiyatı yine 700 tl civarı biraz daha klasik bir model.fakat bunu alırsam genelde iş yerinde kullanacağım. hoşuma giden bir model bu da. yine fiyat cazibesi var.

Emporio armani ar4228 modeli - fiyatı 800 tl civarı bu da hoşuma giden bir saat. böyle dikdörtgen saat kullanmadım hiç genelde yuvarlak tercih ettim. bu saatle ilgili yorumlarınızıda bekliyorum.

tag heuer monaco diye bir saat gördüm sonra, öldüm bittim eridim. ama o klasik monaco değil siyah kadranlı ve içinde mavi kırmızı iki tane çizgi var.modelini bulamadım ama delirdim saate ama bir yerde baktım 600 dolar yazıyor fiyatı başka yere baktım 7 bin tl diyor, sonra başka bir yerde 3000 tl gibi bir rakam var. aslında 600 doları duyunca bozmuştum kendimi alacaktım ama bu kadar fiyat karmaşasında açıkçası kararsız kaldım. yardımcı olun lütfen.
farklı saat önerilerinizide beklerim. yukarıda yazdıklarımdan bütçeyi anlarsınız herhalde