1895, elgin saat şirketi tarafından üretilmiş gümüş avcı kasa cep saati. kasasındaki bezemeler gayet güzel fakat ilgimi en çok çeken şey ön kapağın iç kısmına yerleştirilmiş olan fotoğraf bunun bir benzerinin fotoğraflarını daha önce ayrı bir konuda sergilemiştim tek fark fotoğraf kadran üzerine işlenmişti garip bir duygu uyandırıyor içimde fotoğrafa bakınca ve bir sürü soru geliyor aklıma acaba bu genç kadın kimdi saatin sahibi çok sevmiş olsa gerek
İrkilmez Ata çocuğu irkilmez: Zapt edilmez, Atam, zapt edilmez Biz varken senin hisarının burçları: Bakışlarımız kılıç uçları, Bekliyoruz devrimini biz. Çökmeyeceğiz diz...
Kadran üzerine fotoğraf baskı olan diğer saati hatırlıyorum, ama bu saati elden çıkaran kişi neden fotoğraf ile beraber göndermiş onu anlayamadım. Herhalde satıcı eline geçince özelliği bozulmasın diye çıkartmamıştır ama hikayesi olduğu kesin Son fotoğrafın özellikle güzel duruyor
teşekkür ederim Bond fotoğrafı çıkarmamış olması bence daha iyi olmuş. eğer dikkatlı bakacak olursanır fotoğraftaki genç kadının göğsüne taktığı broşun uçunda da ufak bir cep saati var
İrkilmez Ata çocuğu irkilmez: Zapt edilmez, Atam, zapt edilmez Biz varken senin hisarının burçları: Bakışlarımız kılıç uçları, Bekliyoruz devrimini biz. Çökmeyeceğiz diz...
bu ikinci el cep saatlerini internetten değilde görerek dokunarak ve güvenerek alabileceğim dükkan ve satıcılar varmı dır? belli bir semti veya mahallesi çarşısı ? İstanbul, Ankara, İzmir hepsi olabilir...
ikinci el cep saati dediğiniz çok geniş bir kategori, bunun içine yüzlerce yıllık saatlerde girer bikaç senelik saatlerde... aradığınız böyle bir saat olunca türkiye de bulma imkanı baya zorlaşıyor nedeni ise amerikan saatleri piyasada avrupa yapımı saatlere göre daha az bulunuyor. temiz bir saat bulmak ise baya zor bu durumda da en iyi seçenek yurt dışından bir şekilde almak