TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cartier Tank Vermeil Argent Saat Fiyat Bilgisi Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Cartier Tank Vermeil Argent Saat Fiyat Bilgisi Tavsiye

Mesaj erhan75 » 20 Tem 2011, 14:08

Merhaba,

Hediye olarak gelen Cartier Tank Argent Vermeil saatimi satmak istiyorum.Hediye olarak geldiği için saatin değerini ve doğal olarak 2.el fiyatını bilmiyorum.Bu konuda yardımlarınızı rica ederim.Ebay de baktıgımda ise çok değişken fiyatlar göruyorum.Saatin tarzı pekde tarzıma uymadığından satıp daha spor bir saat almayı planlıyorum.Teşekkürler...

Resim
Kullanıcı avatarı
erhan75

Re: Cartier Tank Vermeil Argent Saat Fiyat Bilgisi Tavsiye

Mesaj herofb » 20 Tem 2011, 17:38

Merhaba , hosgeldiniz saatinizin degerine yorum yapamayacağım fakat özellikle daha yüksek fiyatli bir spor saat alacaksanız takasta saatinizi 2el degerinden daha yüksek bedele saydirabilirsiniz diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj erhan75 » 20 Tem 2011, 17:47

evet . tesekkur ederim.Tag Heuer Professional Sport serisi veya Hamilton Ventura XXL 2 saati de begeniyorum.Marka imajı ve dizayn olarak gözüme hoş gorunuorlar...
Kullanıcı avatarı
erhan75

Mesaj Jwin » 25 Tem 2011, 22:27

Erhan Bey, bu artık üretilmeyen Must de Cartier serisinde çok çeşitli kadran kombinasyonları bulunur. Hafızam beni yanıltmıyor ise 70'lerin sonundan 2000 yılına kadar üretilmişti. Oldukça küçüktür, erkek ve kadın modeline göre yaklaşık 20 ve 24 mm genişliğe sahiptir. Unisex bir saat diyebiliriz fakat kadınlar tarafından daha çok tercih edilen bir Cartierdir. 80'lerde oldukça meşhurdu, özellikle hariciyecilerde ve eşlerinde sıkça rastlanan elegan bir modeldir. Kasası tamamıyla 925 ayar sterling gümüşüdür, üzeri 20 mikron altın kaplamadır. Arka kapak üzerinde bu bilgileri açıka işlenmiş biçimde görebilirsiniz. Otomatiği olsada geneli pillidir fakat pilli bir saat olmasına rağmen saatcilikte Cartier markası kalite sembolü olarak mühim bir yere sahiptir.

Bu saati Türkiye sınırları içinde değil Ebay kanalı ile açık arttırmaya koyarak değerlendirmenizi öneririm. Çok pahalı bir saat değil fakat fiyatlar sizinde açıkladığınız şekilde değişken olsada hak ettiği değeri bulacaktır. Bu vesile ile Türkiyede ikinci el piyasasında bolca bulunan ve saat dükkanlarında affedersiniz ölücü tabir edilen şahıslara rastlayarak sinirlerinizin bozulmasının önceden önüne geçmiş olursunuz.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Jwin

Mesaj erhan75 » 25 Tem 2011, 23:14

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.Saat bahsettiğiniz gibi vermeil modeli yani 925 gümüş üzerine altın kaplama.fiyat konusunda 700 usd bir etiket dusunuorum.Acaba nasıl? Tesekkur ederim.
Kullanıcı avatarı
erhan75

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 155 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners