TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarina Göre Tavsiye Edilen Saatler

Mesaj herofb » 18 Tem 2011, 18:36

bence asıl yaşı küçükse anlayışla karşılamamalı büyüklere saygı ve üslup denen bir şey var

neyse canım 3-5 mesaj için kendimi geremeyeceğim , herkes istediği gibi yazsın madem
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Archezia » 18 Tem 2011, 18:54

razz yazdı:Ben arkadaşın tavsiyesine uyarak beyaz renk olan modeli almaya karar verdim..
Yeğenin sünneti yaklaşıyor.. Saat istemişti.. Hem trend renk hem de entariye uygun..

:thumbup: :super: :champ:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj punk » 18 Tem 2011, 19:39

Herojd Başkan'ı ilk kez böyle görüyorum. Ben sabırlıymışım vallahi :)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj herofb » 18 Tem 2011, 20:14

punk yazdı:Herojd Başkan'ı ilk kez böyle görüyorum. Ben sabırlıymışım vallahi :)

punk ben böyle değildim sonradan oldum :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj TheOnu » 19 Tem 2011, 11:04

herojd11 yazdı:peki bana göre sen en kötü rengini seçmişsen ???

gelir gelmez eleştri yağmurunu gerçekten anlayamıyorum , burası insanların ego'larını tatmin etme yeri değil , iyi niyetliysen gelirsin saatlerini paylaşırsın , beğendiğin markanın iyi özelliklerini ön plana çıkararsın ya da onlarca seçenek var ama 7 mesajında ben daha olumlu bir şey göremedim adam saatini beğeniyorum ben de alacağım diyor sen hala en kötü rengi yok bilmem ne

hiç düşündün mü bunu neden söylediğimi? dikkat edersen özelliklerini, fiyatını ya da başka bir şeyini kötülemiyorum. o saatin 5 farklı rengi var ve ben bu 5 rengi de elime aldım öyle konuşyorum. dikkat edersen saatin üzerindeki ne g-shock yazısı ne de protection yazısının rengi saatin rengiyle aynı olduğu için okunamıyor bile. önce asıp kesmeden nedenini bir sorsaydın keşke
bu arada forumun üyelerinin yarısı her yazdığın mesajı ne dediğini bilmeden eleştirse sen ne hissederdin? rengi beğenmedim diyorum ''niye beğenmedin'' sorusu yerine arka arkaya 5 tane alakasız mesaj gönderilyor

razz yazdı:Ben arkadaşın tavsiyesine uyarak beyaz renk olan modeli almaya karar verdim..
Yeğenin sünneti yaklaşıyor.. Saat istemişti.. Hem trend renk hem de entariye uygun..

ben zamanında beyazını almak istemiştim aldırmadılar. saati internetten aldığım içinde geri gönderme işlemleri falan sıkıntılı oluyor ancak bu model renk çeşidi bol olan bir model. ben 5 farklı rengine rastladım eğer halen almadıysanız yeğene hangi rengi beğendiğini sormakta fayda var. ben sadece simsiyah olan modelinden uzak durun derim( zaten diğer çeşitleride çift renk. mutlaka siyah isterse siyah-kırmızı falan olabilir)
Kullanıcı avatarı
TheOnu

Mesaj TheOnu » 19 Tem 2011, 23:32

bu büyük olasılıkla bu foruma yazdığım son mesaj olacak. bu foruma yine takılacağım ama çevrimdışı olacağım. yazdığım her mesajdan sonra azarlanmaktan bana gına geldi. foruma bir şeyler öğrenirim diye üye oldum ancak elime azarlanmaktan başka bir şey geçmedi. anladığım kadarıyla bu forumda ga-100'ü satın almayı düşünen 2 üye var. ben bu saati saatinadresi.com sitesinden aldım sizede orayı tavsiye ederim. sadece o sitede fiyatı 170 tl(beyazı hariç, nereye bakarsanız bakın beyaz rengi 20-30 tl daha pahalı) idi. yok ben internetten alış-veriş yapamam, mağazadan olacak diyorsanız 220 tl'den aşağı alamazsınız. bu ya da başka bir casio için soracağınız bir şey falan olursa özel mesaj atabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
TheOnu

Mesaj Bond » 20 Tem 2011, 00:38

Theonu okuyorum mesajlarını ama sende abartmışsın biraz başka bir mesajda üyenin birine kıtmısın vs yazmışsın, yetkili arkadaşımız kaldırmış. Elbette onu okuyanlarda olmuştur. Bu sebeple tepki verilmesi çok doğal. Bir ürünü anlatmak, tanıtmak, tavsiye etmek farklı şey mesajlarda bu tarz yaklaşım farklı şey. Casio kullanan yada ilgilenen bir çok kişi var forumda, incelemeler, öneriler, özelliklerinin detaylı anlatıldığı konularda var. Forumu araştırmadan bir heyecan dalgası oluşmuş, Alacağım güzel saat demiş sana birisi sırf desteklemek için, sen tebrikler en kötü rengi seçmişsin demişsin. Yeni üye isen yeni üye gibi yazmalısın tanımadığın kişiye dalga geçer gibi tebrikler yada kıt mısın arkadaş dersen insanlarda sana aynı şekilde o tavırla yazınca şikayet etmemelisin.

Casio ile ilgili paylaşım yapmanda elbette sakınca yok, herkes doğal olarak farklı markalarla ilgileniyor forumda. Kimseye Casio'nun gücünü de bu konuda ispat etmen gerekmiyor. Digital saatlerde çok tercih edilen ve önemli bir marka olduğunu çoğu kişi biliyor zaten. Benimde ilkokulda hesap makineli siyah plastik bir Casiom olmuştu. O zamanlar özel bir saati, severek bir süre kullandım. Sanırım birçok kişide doğa sporları, kişisel antreman veya tactical ops için saat alacak olsa tercihleri Suunto, Casio veya bazı özel markalar olur. Forumda Casio vb saat kullanan askeri personel kişilerde mevcut. Panerai, Rolex, Omega, Breitling gibi markalarla birlikte G-Shock, Mudman, Protrek vb model Casioları olanlarda var. Gündelik olarak böyle saat takmak istemeyen, kıyafetine / sosyal ortamına uygun bulmayan yada fazla ilgilenmeyen kişilerde olabilir onlara da zorla bu saati alın diyemeyiz herhalde.

Casio hakkında paylaşım yapmak istiyorsan konu açıp yapabilirsin. Kullandığın Casio modellerini inceleyebilirsin ayrı konuda avantajlarını ve özelliklerini anlatabilirsin. Alakasız konuya dalıp nasıl forum arkadaş Casio ezilmiş, tek kullanan benim forumda diye olaya girip sonrada uzatırsan ciddiye alınmamak çok doğal. Bu mesajı oku sonra kaldıralım şu konuları temizleyelim. Böyle azar yedim diyerek küsmek olmaz, kimsenin azarladığı falan yok aslında, sadece ne ekersen onu biçersin durumu bu. Yaşının falan önemi yok 18 de olsa 60'ta olsan tanımadığın adama forum ortamında anlamıyormusun, kıt mısın arkadaş vs diye yazılmaz.

İmzanda e-mail ve kişisel bilgi vermek uygun değil bu forumda. O kısım çıkartıldı bilgin olsun.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj msturan » 20 Tem 2011, 01:40

Tartışmaya girmek istemiyorum zaten buraya tartışmalarla ilgili hiç bir şekilde fikir ileri sürmeye gelmedim. Böyle bir giriş yaparak tartışma hakkında fikirlerimi de savunmayacağım ama şunu buraya yazmadan edemeyeceğim:

Bond, bu nasıl bir yazma yeteneğidir? Adeta tüm control point'leri toparlayıp hepsine birer paragraflık cevaplar vermiş, A+lık bir essay yazmışsın :shock: Şu yazıyla bizim okuldaki yazma sınavlarına girsen 100 üzerinden 100 alırdın sanırım! Hayranlığım gittikçe artıyor. :super:

Fakat dediğim gibi, tartışmayla uzaktan yakından bir fikrim yok; sadece Bond'un yazmadaki comprehensive'liğini beğendiğimi belirtmek istedim, özel mesajla da atabilirdim belki fakat buralarda bu yazıyı takdir eden bir cevabın olması gerekirdi. Yazdıklarımın yöneticilere yağcılıkla alakasının olmadığını söylememin gereksizliğini bilsem de burada yazılı olması gerekiyor. Onun dışında benim yazıma eleştiri getirmek isteyenler olabilir, fikirleridir. Saygı duyup cevapsız bırakırım.
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners