Bond » 20 Tem 2011, 00:38
Theonu okuyorum mesajlarını ama sende abartmışsın biraz başka bir mesajda üyenin birine kıtmısın vs yazmışsın, yetkili arkadaşımız kaldırmış. Elbette onu okuyanlarda olmuştur. Bu sebeple tepki verilmesi çok doğal. Bir ürünü anlatmak, tanıtmak, tavsiye etmek farklı şey mesajlarda bu tarz yaklaşım farklı şey. Casio kullanan yada ilgilenen bir çok kişi var forumda, incelemeler, öneriler, özelliklerinin detaylı anlatıldığı konularda var. Forumu araştırmadan bir heyecan dalgası oluşmuş, Alacağım güzel saat demiş sana birisi sırf desteklemek için, sen tebrikler en kötü rengi seçmişsin demişsin. Yeni üye isen yeni üye gibi yazmalısın tanımadığın kişiye dalga geçer gibi tebrikler yada kıt mısın arkadaş dersen insanlarda sana aynı şekilde o tavırla yazınca şikayet etmemelisin.
Casio ile ilgili paylaşım yapmanda elbette sakınca yok, herkes doğal olarak farklı markalarla ilgileniyor forumda. Kimseye Casio'nun gücünü de bu konuda ispat etmen gerekmiyor. Digital saatlerde çok tercih edilen ve önemli bir marka olduğunu çoğu kişi biliyor zaten. Benimde ilkokulda hesap makineli siyah plastik bir Casiom olmuştu. O zamanlar özel bir saati, severek bir süre kullandım. Sanırım birçok kişide doğa sporları, kişisel antreman veya tactical ops için saat alacak olsa tercihleri Suunto, Casio veya bazı özel markalar olur. Forumda Casio vb saat kullanan askeri personel kişilerde mevcut. Panerai, Rolex, Omega, Breitling gibi markalarla birlikte G-Shock, Mudman, Protrek vb model Casioları olanlarda var. Gündelik olarak böyle saat takmak istemeyen, kıyafetine / sosyal ortamına uygun bulmayan yada fazla ilgilenmeyen kişilerde olabilir onlara da zorla bu saati alın diyemeyiz herhalde.
Casio hakkında paylaşım yapmak istiyorsan konu açıp yapabilirsin. Kullandığın Casio modellerini inceleyebilirsin ayrı konuda avantajlarını ve özelliklerini anlatabilirsin. Alakasız konuya dalıp nasıl forum arkadaş Casio ezilmiş, tek kullanan benim forumda diye olaya girip sonrada uzatırsan ciddiye alınmamak çok doğal. Bu mesajı oku sonra kaldıralım şu konuları temizleyelim. Böyle azar yedim diyerek küsmek olmaz, kimsenin azarladığı falan yok aslında, sadece ne ekersen onu biçersin durumu bu. Yaşının falan önemi yok 18 de olsa 60'ta olsan tanımadığın adama forum ortamında anlamıyormusun, kıt mısın arkadaş vs diye yazılmaz.
İmzanda e-mail ve kişisel bilgi vermek uygun değil bu forumda. O kısım çıkartıldı bilgin olsun.