Teşekkür ederim Salih bey, evet 39 mm 2 günde tüm butikleri aradim, en sonun da Galataport Konyalı merkez mağaza da buldum. Bir daha Konyalı’dan bir şey alır mıyım bilmem ama aradığım modeldi aldım ben de [emoji1]slhgzl yazdı:Fatih bey hayırlı olsun 39mm dir heralde siz 42mm almazsınız pek bulunmuyor nasıl aldınız.Yesil 39mm var miydi?
Hayırlı olsun güzel zamanlar göstersin. Çok şık saat.Fatih28 yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye Fatih bey Konyalı ile sıkıntı mı yaşadınız bu ara böyle şeyler duyuyoruz forumda bir kişi daha şikayetinden bahsetmiştiFatih28 yazdı:Teşekkür ederim Salih bey, evet 39 mm 2 günde tüm butikleri aradim, en sonun da Galataport Konyalı merkez mağaza da buldum. Bir daha Konyalı’dan bir şey alır mıyım bilmem ama aradığım modeldi aldım ben de [emoji1]slhgzl yazdı:Fatih bey hayırlı olsun 39mm dir heralde siz 42mm almazsınız pek bulunmuyor nasıl aldınız.Yesil 39mm var miydi?
Fatih28 yazdı:
Teşekkür ediyorummmdanGerfuLL yazdı:Hayırlı olsun güzel zamanlar göstersin. Çok şık saat.Fatih28 yazdı:
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esnaflık nedir, müşteri karşılama, uğurlama nedir ciddi bir eğitime ihtiyaçları var. Daha bir çok şey de söylerim de cvp veremeyecekleri için daha fazla bir şey yazmak istemiyorum. Ama ben bir daha bir saat almayı düşünmüyorum.slhgzl yazdı:Niye Fatih bey Konyalı ile sıkıntı mı yaşadınız bu ara böyle şeyler duyuyoruz forumda bir kişi daha şikayetinden bahsetmiştiFatih28 yazdı:Teşekkür ederim Salih bey, evet 39 mm 2 günde tüm butikleri aradim, en sonun da Galataport Konyalı merkez mağaza da buldum. Bir daha Konyalı’dan bir şey alır mıyım bilmem ama aradığım modeldi aldım ben de [emoji1]slhgzl yazdı:Fatih bey hayırlı olsun 39mm dir heralde siz 42mm almazsınız pek bulunmuyor nasıl aldınız.Yesil 39mm var miydi?
Abi tekrardan hayırlı olsun [emoji4][emoji1431]Fatih28 yazdı:
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Energie, timeluxury, tt59 ve 46 misafir
|
||||||||||||||