TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Jazzmaster Valiant HM39515733 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hamilton Jazzmaster Valiant HM39515733 Yorum

Mesaj notimetocry » 15 Tem 2011, 22:46

İlk önce herkese merhaba.Yaklaşık bir haftadır gizli gizli sizi takip ediyorum okuyorum:D . Bu bir hafta içinde hiç bir derdim sıkıntım yokken sonunda beni de kendinize kattınız ille de otomatik bir saat alayım der oldum :D.Takiplerimde bir tissot le locle modasıdır gidiyor ben de sevdim keratayı aslında biraz daha bakayım alırım diyordum.Sonra bir de aynı bu modele benzeyen Hamilton HM32515535 modelini de begendim ikisi arasında gidip geliyordum ikiside yaklaşık 1000 lira.
Bu gün İzmir Agora Alışveriş Merkezinde gezerken Saat&saat magazasının önünden geçerken birden Hamilton hm39515733 modelini gördüm bu da hoşuma gitti sonra bir de ne göreyim üzerinde yüzde elli yazıyor delirdim kendimi kaybettim adeta tezgahtar kendini zor kurtardı o derece yani :D 575 liraya 4 taksitle aldım kimse görmesin diye kutuyu tisörtümün içine saklayıp eve koştum bir saattir bakışıyoruz :lol: sonra sizinle paylasayım dedim ama flasla çok parladı resimler flassız da çok karanlık sonra paylasırım artık bu arada fotograf cekerken fark ettim de bunun kullanma klavuzu falan yok garanti belgesi ve fatura var sadece heyacandan orada bakmamısım sahte olma gibi bir durum olmaz sanırım ama size bir sorayım dedim bir de bunun mekanızması nasıldır öteki baktıklarımın altında mıdır ustalar bir yorumlarsa çok sevinirim
Kullanıcı avatarı
notimetocry

Re: Hamilton hm39515733

Mesaj Emre » 15 Tem 2011, 23:39

Selamlar,

Oncelikle hosgeldiniz, saatiniz de hayirli olsun. Saat & Saat'ten aldiysaniz sahte degildir. Eger dis kutusu siyah, icinde de metalik renkte bir kutuysa icinde yer almasi lazim kullanma kilavuzunun. Yoksa isteyin derim.

Saati aldiginiz fiyat gercekten super, yurt disi fiyatlarindan da ucuza almissiniz ki bu durum beni biraz suphelendirdi. Sahte olma ihtimali yok lakin hevesinizi kacirmak icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin bi sorundan dolayi iade olmus urun olabilir. Amac icinizin rahat etmesi sonucta. Saatin camini, kasasini, tokasini, her tarafini dikkatle inceleyin, en ufak kilcal cizik dahi yoksa guzel. Sonrasinda da saatiniz kurmali otomatik yanlisim yoksa? Saatinizi kurup gece tam 12'de saatinizin saniyesini de sifirlayacak sekilde baslatin. 1 gunluk saniye sapmasini da olcmus oluruz, onda da cok fazla sapma yoksa bi problem yok demektir :thumbup:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj notimetocry » 16 Tem 2011, 00:11

Yorumunuz için teşekkürler siz dedikten sonra saate tekrar baktım hiç çizik yok arka kapagında jelatini duruyor zaten. İşçiliği de kaliteside çok iyi duruyor. Alış maceram da zaten içeri girdiğimde oradaki bayan tezgahtar 10 dk önce indirime girdigini 3 farklı model oldugunu birinin hemen satıldıgını söyledi. Bunlar beni rahatlatanlardı ama kullanma klavuzunun olmayışı ve şimdi dikkat ettim bunun dış kutusu siyah iç kutusu da yine çok iyi tahta fakat siyah amazon da ki dediğiniz gibi metalik değil. Metalik bir çizgisi olan siyah tahta içi deri bir kutu bu arada günlük sapma için saati kurdum ne kadar olursa iyidir diyebiliriz.Bir de biri bunu alıp iade ettiyse sebebi bu günlük sapma dısında baska bişey olabilir mi ki şu anda tıkır tıkır işliyor simdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
notimetocry

Mesaj Emre » 16 Tem 2011, 01:24

O zaman saatiniz %90 problemsiz diyebilirim. Eger kutusu tahta ise saatiniz elbise saati oldugundan farkli bi kutuyla sunuluyor olabilir o da sorun degil. Kullanma kilavuzunu da dert etmeyin yarin haber verip bi dahaki gidisinizde alirsiniz.

Yarin gece saat 12'de tekrar kontrol edin saatinizi, yeteri kadar kurduysaniz calisiyor olacaktir, gunluk saniye sapmasina bakin yeniden konusalim :D

Bu arada saatin resimlerini, olursa bi incelemesini de bekliyoruz.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Emre » 16 Tem 2011, 01:28

Bahsettigim metalik kutu su basliktaki gibi:

viewtopic.php?f=13&t=4325

Dedigim gibi farkli kategorilerde oldugundan kutulari da farkli olabilir.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj cenk » 16 Tem 2011, 01:43

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin :champ:
Kullanıcı avatarı
cenk

Re: Hamilton HM39515733

Mesaj Archezia » 16 Tem 2011, 02:28

Bende saatiniz 99% problemsiz diyeyim o zaman. Bir, bir buçuk ay önce burada da yazmıştım Ankara'daki bir saatvesaat mağazasında aynen dediğiniz gibi 50% indirimli bir çok saat vardı. O yüzden genel bir indirim vardır heralde. Emre'nin dediği de mümkün ama bütün mağazalarda bu kadar iade saatin olma ihtimali düşük. Peşin fiyata 30% indirim beklenirken 15% yaparsanız, 16% ya bile çıkmazsanız, hatta eğer mümkünse/müşteri çakmayacaksa o 15% indirimi bile yapmamaya çalışırsanız sonunda 50% indirimle satmak zorunda kalacağınız saatler kalır elinizde işte.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Re: Hamilton Jazzmaster Valiant HM39515733 Yorum

Mesaj notimetocry » 16 Tem 2011, 16:22

Yeni yorumlar için teşekkürler.Bu gün gittim kullanma kılavuzunu sordum onlar kutudan çıkmıyor dediler gerçekten bir kaç kutu daha vardı açtılar içlerinde yoktu sanırım bir sorun yok :super: bu arada fotografları da çektim yüklemeye calıştım siyah kadran deri kayış hamiltonum :champ:

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
notimetocry

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners