Saatlerimizin de bizimle beraber zaman覺n etkilerine maruz kalmas覺 bence 癟ok doal ve keyifli. ahsi fikrim, 癟ok ciddi bir durum olmad覺覺 s羹rece bu ekilde zaman覺n saatlerimizde iz b覺rakmas覺na izin vermek ve keyifle kullanmaya devam etmektir. Tabi eer yat覺r覺m i癟in o saati edinmediysek.
K羹癟羹kken mahallede bisiklet yar覺覺 yaparken d羹羹p 癟enemizin yar覺lmas覺 sonras覺nda kalan k羹癟羹k bir izin, 40 ya覺nda aynaya bakt覺覺m覺zda o g羹n羹 tebess羹mle hat覺rlatmas覺n覺n k繹t羹 bir taraf覺 olamaz bence.
Ger癟i g羹n羹m羹zde insanlar覺n b羹y羹k 癟ounluunun zaman覺n kendilerinde b覺rakt覺覺 izleri ortadan kald覺rmak i癟in bile v羹cutlar覺na polisaj (!)

yapt覺rd覺klar覺n覺 d羹羹n羹nce, ne bileyim a癟覺k癟as覺 emin olamad覺m. Keyfiniz nas覺l istiyorsa en g羹zeli odur efenim. Sayg覺lar.