TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Salaml覺k A癟覺s覺ndan Otomatik / Kurmal覺 Saat Tercihi

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Salaml覺k A癟覺s覺ndan Otomatik / Kurmal覺 Saat Tercihi

Mesaj Archezia » 14 Tem 2011, 22:11

Bana sorarsan覺z arabic rakamlar ile klasik saat pek g羹zel durmuyor. Onun yerine rakams覺z indeksli bir saati tercih ederim. 羹nk羹 biraz d羹羹n羹nce akl覺ma arabic rakaml覺 tavsiye edebileceim klasik saat gelmedi. Arabic rakamlar 癟ok az da olsa sportiflik kat覺yor bence. elik kordonlu bir model buldum ama : http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=tum&m=55&uid=5072 Peki mesela alttaki gibi bir klasik saat istemez misiniz?
Resim
En son Archezia taraf覺ndan 14 Tem 2011, 22:14 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj msturan » 14 Tem 2011, 22:12

Archezia, tek at覺la vurmusun :thumbup: Fakat fiyat 2000den yukar覺d覺r san覺yorum.
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj Archezia » 14 Tem 2011, 22:17

Ona yak覺n fiyatlara da bulunabilir belki ama ben daha 癟ok kastettiim tarz覺n daha uygun olduunu g繹stermek i癟in koymutum fotoraf覺. Zaten Nicky'den fotoraf :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Mesaj flowmaster » 15 Tem 2011, 22:17

Archezia saat 癟ok g羹zel. ben maurice lacroix i tip olarak longines e benzetiyorum ve her iki marka da favorim ancak her ikisi de 2.000 tl nin olduk癟a 羹zerinde. daha uygun fiyatl覺 modeller 羹zerinde arat覺r覺yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
flowmaster

Kay覺t: 18 May 2011, 22:19

Mesaj Archezia » 16 Tem 2011, 00:14

O zaman size Oris Artelier gider. Bu saat istediiniz fiyatlara al覺nabilir. Tissot, Hamilton gibi markalardan bir t覺k yukar覺da diyebileceim kaliteli bir markad覺r.
E-pirlant sitesinden bakabilirsiniz b羹t羹n artelier modellerine :arrow: http://tinyurl.com/69myh5d
Ayr覺ca forumda benzer bir saatin arand覺覺 ve artelier al覺m覺yla sonu癟lanan bir konu :arrow: http://tinyurl.com/5r3npac
Resim

襤sterseniz Mido modellerine de bakabilirsiniz. Akl覺mda spesifik bir model yok ama siz bak覺n beeneceiniz 癟覺kacakt覺r mutlaka. Distrib羹t繹r羹 Tufan Saat'ti ama b覺rakt覺 m覺 bilmiyorum. Hala bulunuyordur belki, 襤stanbul'da olmad覺覺m i癟in bir bilgim yok. Oras覺 olmasa bile siz karar verdikten sonra bulunur bir ekilde (:
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Mesaj sadice83 » 16 Tem 2011, 00:48

poljotunda 癟ok g羹zel saatleri vard覺r ama ula覺m覺 zor.yurt d覺覺ndan ebay veya http://www.smirs.com adl覺 sire 羹zerinden sat覺n al覺nabilir kalitesi fiyat覺na g繹re en iyi olan saatlerdir
Kullan覺c覺 avatar覺
sadice83

Ya: 42
Kay覺t: 14 Kas 2010, 03:26

Mesaj flowmaster » 16 Tem 2011, 22:52

Archezia, 繹neri verdiin oris artelier i beendim fakat p覺rlantta fiyat覺 2.750 tl yi buluyor.
mido modellerini inceledim, onlar da tasar覺m olarak g羹zel. mido yu kalite olarak k覺yaslarsak,
oris, tissot, hamilton a g繹re ne durumdad覺r?
Kullan覺c覺 avatar覺
flowmaster

Mesaj flowmaster » 17 Tem 2011, 00:43

sadice83, poljot saatleri bildiim kadar覺yla rus mal覺. Deerlendirebilirim, teekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
flowmaster

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: DirtyOldMan ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners