Sami Watches Seven Friday Modelleri 襤癟in T覺klay覺n覺z

Moonwatch Kurma Kolu S覺k覺nt覺s覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Moonwatch Kurma Kolu S覺k覺nt覺s覺

Mesaj whichwatch30 » 07 Haz 2026, 10:15

Bu ikinci kez oluyor arkadalar, ayn覺 maazadan... 襤lkini elden 癟覺kartm覺t覺m, elbette bu konuyu da belirtmitim verirken, u an ald覺覺m moonwatch yine parmaklar覺m覺 yoluyor kurma s覺ras覺nda. Bir iki 癟evirmede anla覺lm覺yor, ciddi kurman覺z laz覺m. Omega'dan ve maazadan tekrar b繹yle bir sorun beklemedim. Moonwatch'lar覺n b繹yle genel bir s覺k覺nt覺s覺 olamaz, sorun olmayan覺 da var elimde. K繹t羹 niyet ve k繹t羹 y繹netim olduunu d羹羹n羹yorum, 癟羹nk羹 baka olumsuz g繹zlemlerim de oldu maazada. Bir 繹neriniz olur mu? Sayg覺lar.
En son whichwatch30 taraf覺ndan 07 Haz 2026, 20:58 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
whichwatch30

Kay覺t: 27 Kas 2025, 22:02

TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Re: Moonwatch Al覺m覺nda Sorun

Mesaj sasuta » 07 Haz 2026, 12:31

Saati sat覺n al覺rken ne gibi bir zorluk yaand覺覺n覺 tam olarak anlayamad覺m. Ayr覺ca, saati kurma esnas覺nda tepeyi (crown) tutarken t羹ylerinizin s覺k覺覺p 癟ekildiini mi belirtmek istediniz?
"Bir f覺r覺ldak r羹zgar olmadan d繹n羹yorsa mutlak bir 羹fleyen vard覺r"
Kullan覺c覺 avatar覺
sasuta

Ya: 45
Kay覺t: 20 Kas 2016, 16:47

Re: Moonwatch Al覺m覺nda Sorun

Mesaj whichwatch30 » 07 Haz 2026, 21:05

sasuta yazd覺:Saati sat覺n al覺rken ne gibi bir zorluk yaand覺覺n覺 tam olarak anlayamad覺m. Ayr覺ca, saati kurma esnas覺nda tepeyi (crown) tutarken t羹ylerinizin s覺k覺覺p 癟ekildiini mi belirtmek istediniz?

Biraz acele yaz覺p k繹t羹 anlatm覺覺m. Saatin kurma kolunu 癟evreleyen crown-guard'lar覺n alt k覺sm覺 adam gibi d羹zeltilmemi, saati kurarken parma覺n覺z覺 yoluyor. Ge癟en sefer ayn覺 maazadan ald覺覺m Moonwatch'ta da ayn覺 sorun vard覺. Bile isteye defolu mal soktuklar覺n覺 d羹羹n羹yorum vatandaa. Bunun Omega'ya geri gitmesi gerekir normalde. u anda ne yapmam doru olur o konuda fikir almak istedim. Tabi belki bunu d羹zeltebilir birileri bir t羹r cilalamayla, ama art覺k can覺ma tak etti bu adamlar覺n i yapma ekilleri.
Kullan覺c覺 avatar覺
whichwatch30

Re: Moonwatch S覺k覺nt覺s覺

Mesaj autograph » 07 Haz 2026, 21:31

Moonwatch safir kulland覺m. Kurmas覺 dizayn sebepli 癟ok zor. Hepsi ayn覺 diye biliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
autograph

Kay覺t: 05 Kas 2021, 06:21

Re: Moonwatch S覺k覺nt覺s覺

Mesaj whichwatch30 » 07 Haz 2026, 23:14

autograph yazd覺:Moonwatch safir kulland覺m. Kurmas覺 dizayn sebepli 癟ok zor. Hepsi ayn覺 diye biliyorum.

Teekk羹rler yan覺t i癟in, ama bende hesaliti var ve bu sorun yok en az覺ndan.
Kullan覺c覺 avatar覺
whichwatch30

Re: Moonwatch Kurma Kolu S覺k覺nt覺s覺

Mesaj whichwatch30 » 07 Haz 2026, 23:16

Saati maazaya g繹t羹rmek iyi fikir mi? Hakk覺m hukukum nedir emin deilim.
Kullan覺c覺 avatar覺
whichwatch30

Mesaj gozdentunay » 08 Haz 2026, 06:37

whichwatch30 yazd覺:Saati maazaya g繹t羹rmek iyi fikir mi? Hakk覺m hukukum nedir emin deilim.
Garanti kapsam覺ndaysa g繹t羹r羹n ama z bende de moonwatch safir var genelde zaten zor kuruluyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
gozdentunay

Kay覺t: 24 Kas 2017, 10:58

Mesaj whichwatch30 » 08 Haz 2026, 09:28

Onlar da 繹yle diyecekler.... eer parma覺n覺z覺 nas覺r yapacak kadar bir s羹rt羹nme hissi ve keskinlik varsa bence sizinkiler de defoludur... ama muhtemelen deildir 癟羹nk羹 s繹ylediim gibi benim hesalitte b繹yle bir sorun yok... demek ki baz覺lar覺n覺 atl覺yorlar d羹zg羹n cilalam覺yorlar, ama bu Omega'n覺n ve satan bayinin sorunu bence.
Kullan覺c覺 avatar覺
whichwatch30

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: gargamell ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners