Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller
Moderatörler: News, LadyZ
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
-

punk
-
razz » 14 Tem 2011, 13:39
Oylamada yer alan ''başarılı'' oyu bana ait..

Graham'i marka olarak severim, Swordfish'i de dizayn olarak çok beğenirim.. Piyasada mevcut ''taşlı erkek saati'' modelleri arasında bence başarılı bir saat.. Taşşız olan versiyonu ile arasında çok ciddi farklar yok.. Ha ben taşlı bir saat takar mıyım..? Ee.. takmam.. Ama yine de ben rahatsız edici bir abartma görmedim bu saate.. Eğer taşlı bir erkek saati rahatsız edecek derecede abartılı değilse zaten başarılıdır..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
punk » 14 Tem 2011, 13:52
razz yazdı:Oylamada yer alan ''başarılı'' oyu bana ait..

Graham'i marka olarak severim, Swordfish'i de dizayn olarak çok beğenirim.. Piyasada mevcut ''taşlı erkek saati'' modelleri arasında bence başarılı bir saat.. Taşşız olan versiyonu ile arasında çok ciddi farklar yok.. Ha ben taşlı bir saat takar mıyım..? Ee.. takmam.. Ama yine de ben rahatsız edici bir abartma görmedim bu saate.. Eğer taşlı bir erkek saati rahatsız edecek derecede abartılı değilse zaten başarılıdır..
O zaman yine 1 Razz, senin hatırına 3 olsun. Oyumu geri alıp yeniden kullanıyorum

-

punk
-
alttnkk » 04 Ağu 2011, 12:19
erkek saatinde bu kadar taş işi bozuyor.taşlı olmasaydı çok daha iyi olurdu.3
-

alttnkk
-
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir