TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch x Audemars Piguet

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch x Audemars Piguet

Mesaj BatuhanKLC » 13 May 2026, 22:23

Bu gün Ankara'da tüm bayileri aradım .
Bir bayi bize hiç gelmeyecek bilgisi verdi.
Bir bayi sadece İstanbul'a gelecek belirli günler internet satışından alabilirsiniz dedi.
Bir bayi de 6 ay sonra gelecek deniyor dedi.

LAN BA modeli alınıp güzel bir kayış uyumu ile kullanılabilir görüşündeyim. Şimdiden kayış üretimine başlanmış sanırım.
O saçma cep pardon çanta saatini bileğe uyduracak gibi gözüküyorlar.
Kullanıcı avatarı
BatuhanKLC

Mesaj Okanito » 13 May 2026, 22:30

BatuhanKLC yazdı:Bu gün Ankara'da tüm bayileri aradım .
Bir bayi bize hiç gelmeyecek bilgisi verdi.
Bir bayi sadece İstanbul'a gelecek belirli günler internet satışından alabilirsiniz dedi.
Bir bayi de 6 ay sonra gelecek deniyor dedi.

LAN BA modeli alınıp güzel bir kayış uyumu ile kullanılabilir görüşündeyim. Şimdiden kayış üretimine başlanmış sanırım.
O saçma cep pardon çanta saatini bileğe uyduracak gibi gözüküyorlar.

İnternet satışından hangi bayi bahsetti? Eğer öyleyse daha iyi açıkçası. Ben Akasya Swatch’ı aradım, zaman vs. bilgisi vermediler hiç. Genel merkezi arayacağım yarın
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Mesaj Archimed » 14 May 2026, 11:34

Bana kalırsa İsviçreli saat üretici ve pazarlamacıları insanlarla dalga geçiyor. Herhalde Swatch'un ürün geliştirme ve pazarlama yetkisini de eski Leman Dergisi'ndeki Deli Cevat tiplemesine verdiler.

Önce Rolex, potansiyel alıcılarına peri kızına gelen görücü muamelesi çekmeye başladı. Bayiler el altından istediklerine ürünleri veriyor. Bu şanslı azınlıktan değilseniz tuhaf fiyatlarla Rolex almanız gerekiyor. Derken daha uygun fiyatlı ürünümüz olsun diye Tudor'u parlatmaya başladılar. Bu defa da Tudor'lar, Omega ile yarışan fiyatlara ulaştı. Ama Rolex alıcıları Tudor'a kaymasınlar diye de seramik bezel gibi özelliklere geçmediler. Eski Rolex/Tudor Submariner kardeşliğini güncel Submariner/BB veya Pelagos modellerinde göremiyoruz.

Swatch grubu da farklı kafada değil. Yeni model Omega'ların fiyatları da fezaya ulaştı. Swatch'un Blancpain, AP gibi markaların ikonik modellerine de ederine göre uçuk fiyatlarla piyasaya sürüyorlar, insanlar sıraya giriyor, tüketin psikolojisini anlamak mümkün değil.

Swatch grubundan bir tek Longines'in son zamanlardaki yenü ürünlerini beğeniyorum.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Heesh » 14 May 2026, 11:53

Archimed yazdı:Bana kalırsa İsviçreli saat üretici ve pazarlamacıları insanlarla dalga geçiyor. Herhalde Swatch'un ürün geliştirme ve pazarlama yetkisini de eski Leman Dergisi'ndeki Deli Cevat tiplemesine verdiler.

Önce Rolex, potansiyel alıcılarına peri kızına gelen görücü muamelesi çekmeye başladı. Bayiler el altından istediklerine ürünleri veriyor. Bu şanslı azınlıktan değilseniz tuhaf fiyatlarla Rolex almanız gerekiyor. Derken daha uygun fiyatlı ürünümüz olsun diye Tudor'u parlatmaya başladılar. Bu defa da Tudor'lar, Omega ile yarışan fiyatlara ulaştı. Ama Rolex alıcıları Tudor'a kaymasınlar diye de seramik bezel gibi özelliklere geçmediler. Eski Rolex/Tudor Submariner kardeşliğini güncel Submariner/BB veya Pelagos modellerinde göremiyoruz.

Swatch grubu da farklı kafada değil. Yeni model Omega'ların fiyatları da fezaya ulaştı. Swatch'un Blancpain, AP gibi markaların ikonik modellerine de ederine göre uçuk fiyatlarla piyasaya sürüyorlar, insanlar sıraya giriyor, tüketin psikolojisini anlamak mümkün değil.

Swatch grubundan bir tek Longines'in son zamanlardaki yenü ürünlerini beğeniyorum.
Doğru tespitler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj depechemode » 14 May 2026, 13:24

Archimed yazdı:Bana kalırsa İsviçreli saat üretici ve pazarlamacıları insanlarla dalga geçiyor. Herhalde Swatch'un ürün geliştirme ve pazarlama yetkisini de eski Leman Dergisi'ndeki Deli Cevat tiplemesine verdiler.

:champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
depechemode

Mesaj mturann » 14 May 2026, 13:55

oztk yazdı:Ben doksanlar doğumluyum, seksenler dönemini, sosyo-kültürel yapısını yaşamadım. Rahmetli Barış Manço’nun yayınlanmamış bir çalışması vardı. Müzik kültürünün dönemlere göre değişimi üzerine. 80’li yıllarda halkı siyasi yaşamdan uzak tutmak için, acayip bir nihilizm ve pop kültürü vardı. Başı-boş, amaçsız, hayatın heva ve heveslerin tatmininden ibaret olduğu bir kültür. Renk seçimleri direk o dönemi anımsattı bana. Hayatı, siyaset-politikadan uzaklaştırmayı amaçlayan bir anlık yaşam, zevk’i maksat edinen bir kültür. Diğer tüketim ürünlerinde de benzer vakıalar görebiliriz. Müzik kültürü zaten…

:thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj thunderbirds » 16 May 2026, 12:31

YouTube videoları çıktı. Bakalım bize ne zaman gelir?

SM-S938B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
thunderbirds

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 98 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners