Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arda320 yazdı:Bir tanesi de yolda, PRX çekmeceye yolcu gibi...
depechemode yazdı:Arda320 yazdı:Bir tanesi de yolda, PRX çekmeceye yolcu gibi...
Saatler güzel. Cam pencereli bir kutu al. Hem izlemesi keyifli olur. Çekmeceye koyma.
Arda320 yazdı:depechemode yazdı:Arda320 yazdı:Bir tanesi de yolda, PRX çekmeceye yolcu gibi...
Saatler güzel. Cam pencereli bir kutu al. Hem izlemesi keyifli olur. Çekmeceye koyma.
Çok teşekkür ederim hocam güzel bir camlı kutu bulamadım açıkçası, öneriniz varsa seve seve incelerim
Ben aldım kutudan pahalı saat konuşacak kaliteyi göremedim biraz iç yastıkları açıkçası kötü geldi 15 li aldım. Alan dar dikine yastıklarda dikğne yapılmış iade de etmedim pilli saatleri koyup kullanıcam. Başka pahalı saat kutularına da baktım onlarda 3 aşşağo 5 yukarı aynı ama cahavin kullanılır gibi normal saatleredepechemode yazdı:Arda320 yazdı:depechemode yazdı:Arda320 yazdı:Bir tanesi de yolda, PRX çekmeceye yolcu gibi...
Çok teşekkür ederim hocam güzel bir camlı kutu bulamadım açıkçası, öneriniz varsa seve seve incelerim
Yukarıda link vermiştim tekrar aşağıda vereyim. Ben bunu kullanıyorum. Gerçek deri. Yastıkları orta düzey. Ben memnunum.
https://www.trendyol.com/chavin/siyah-d ... -242202780
Heesh yazdı:Ben aldım kutudan pahalı saat konuşacak kaliteyi göremedim biraz iç yastıkları açıkçası kötü geldi 15 li aldım. Alan dar dikine yastıklarda dikğne yapılmış iade de etmedim pilli saatleri koyup kullanıcam. Başka pahalı saat kutularına da baktım onlarda 3 aşşağo 5 yukarı aynı ama cahavin kullanılır gibi normal saatleredepechemode yazdı:Arda320 yazdı:depechemode yazdı:Arda320 yazdı:Bir tanesi de yolda, PRX çekmeceye yolcu gibi...
Yukarıda link vermiştim tekrar aşağıda vereyim. Ben bunu kullanıyorum. Gerçek deri. Yastıkları orta düzey. Ben memnunum.
https://www.trendyol.com/chavin/siyah-d ... -242202780
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: BaranKurt, Bing [Bot], ofis, tt59 ve 40 misafir
|
||||||||||||||