TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yerli Micro Brand "Gurlevik"

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yerli Micro Brand "Gurlevik"

Mesaj ahmetemin » 19 Mar 2026, 23:51

Herkese merhabalar, sosyal medyada çokça karşıma çıkıyor bu marka. İlk koleksyonlarından sonra 2 yeni koleksiyon daha tanıttılar. Tasarımları hoşuma gidiyor ama alıp almama konusunda çok kararsızım. İçimizden alıp deneyimleyen ya da canlı gören kimse oldu mu, olduysa yorumları merak ediyorum. İlk koleksyonları 300 dolar civarında yeni iki seriyi ise 500 dolar olarak fiyatlamışlar.
Kullanıcı avatarı
ahmetemin

Re: Yerli Micro Brand "Gurlevik"

Mesaj slhgzl » 20 Mar 2026, 11:27

Simdi sitelerine girdim biraz inceledim Turkiye de iki Turk girişimcinin kurduğu bir markaymış, markanın kuruluş hikayesi falan yazıyor cok sasırdım.
Civil High Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj debra » 20 Mar 2026, 11:32

ahmetemin yazdı:Herkese merhabalar, sosyal medyada çokça karşıma çıkıyor bu marka. İlk koleksyonlarından sonra 2 yeni koleksiyon daha tanıttılar. Tasarımları hoşuma gidiyor ama alıp almama konusunda çok kararsızım. İçimizden alıp deneyimleyen ya da canlı gören kimse oldu mu, olduysa yorumları merak ediyorum. İlk koleksyonları 300 dolar civarında yeni iki seriyi ise 500 dolar olarak fiyatlamışlar.
Ayni endise bende de var. on siparis gecmeyi dusundum fakat bilegimde nasil duracagini hayal edemedim, canli fotografini da hic gormedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
debra

Re: Yerli Micro Brand

Mesaj ahmetemin » 20 Mar 2026, 16:48

debra yazdı:
ahmetemin yazdı:Herkese merhabalar, sosyal medyada çokça karşıma çıkıyor bu marka. İlk koleksyonlarından sonra 2 yeni koleksiyon daha tanıttılar. Tasarımları hoşuma gidiyor ama alıp almama konusunda çok kararsızım. İçimizden alıp deneyimleyen ya da canlı gören kimse oldu mu, olduysa yorumları merak ediyorum. İlk koleksyonları 300 dolar civarında yeni iki seriyi ise 500 dolar olarak fiyatlamışlar.
Ayni endise bende de var. on siparis gecmeyi dusundum fakat bilegimde nasil duracagini hayal edemedim, canli fotografini da hic gormedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım İstanbulda saatlerin gidip alınabileceği bir yerleri var ama son iki serinin deneme amaçlı prototipi var mıdır onu bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
ahmetemin

Mesaj SelAc » 20 Mar 2026, 19:51

Bir çok tırmanma planı yapıp, bir türlü gidemediğim dağdır Gürlevik. Ssaatler fotoğraf üzerinden başarılı görünüyor ama fiziksel bir inceleme daha iyi olur bence.
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: midnigthhh ve 168 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners