TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

8.000-12.000 TL arası erkek saati - biraz aciliyetim var

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

8.000-12.000 TL arası erkek saati - biraz aciliyetim var

Mesaj Merina » 17 Mar 2026, 08:13

İlk defa foruma geldim ve biraz aciliyetim var. Erkek arkadaşım için bir saat almak istiyorum. Kendisi TAG Heuer markasına ait özel seri saatleri ikinci el temiz saatleri daha çok takıyor. Benim için fiyat bandı olarak 8.000-12.000 civarı uygun olacak. Hediye fiyat bandı belirledik çünkü genel olarak. Bakabileceğim en f/p seri hangisidir acaba? Hamilton'a baktım kordon renk çeşitliliği açısından daha aradığım seçeneklere yakın ama belirlediğimiz aralığı aşıyor. Onun dışında seiko, casio ve lorus markalarını da inceledim. Çelik kordon hiç kullanmıyor neredeyse ama kullanışlı ise değerlendirilebilir. O fiyat bandında rahat kullanabileceği ve kadran boyutu tag heuer saatlerine ( sanırım 46-48 mm gibi bir şeydi) bir saat arıyorum. Bu markalardan hangi ürünleri tercih edebilirim ya da bambaşka önerisi olan varsa çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Merina

Re: 8.000-12.000 TL arası erkek saati - biraz aciliyetim var

Mesaj Eterna » 17 Mar 2026, 09:19

Hoş geldiniz. Samimi bir şekilde cevap vermeye çalışacağın. Erkek arkadaşınızın saatleri orjinal mi? Tag Heuer otomatik saatler sanırım 150.000 TL den başlıyor 300.000 TL ye kadar gidiyor. Özel seri nedir bilemedim ama rakamlar bunlar.

Tabii ki bazen maddi değer ikinci planda kalır manevi değer çok daha önemli olur. Benim kolumdaki Seiko 5 in sıfır fiyatı şu an da 10.000 TL yoktur bile.

Ama lüks segment saatlere alışmış, seven, kullanan birine 8000 liralık saat almak yerine başka bir hediye almak daha doğru olabilir.. Yoksa biz 5000 liralık bütçeye de saat öneririz. Ayrıca 46-48 mm değildir daha küçüktür ölçüsü.

Belki Casio G Shock falan alınabilir. Ayrı bir segment olduğu için farklı gün ve amaçlarda kullanılabilir.

( Eğer saatleri orjinal değilse, o zaman her şey değişir. Orjinal bir Seiko, Citizen, Casio hepsinden değerli olur. )
En son Eterna tarafından 17 Mar 2026, 09:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj cbmad » 17 Mar 2026, 09:28

Hoşgeldiniz. Naçizane görüşüm arkadaşınız tag özel seri saatlere sahipse aradığınız kriterlerde lorus seiko citizen markanın bu fiyat aralığındaki saatlerini kullanmak istemeyebilir. Belki casio gshock , casioak veya ilgisi varsa retro digital modellerine bakabilirsiniz. Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
cbmad

Mesaj depechemode » 17 Mar 2026, 09:32

Benim ilana koyduğum Avi 8 saatim var. 1-2 kere takmışlığım var. 44 mm çap, bileğim ince olduğundan büyük geliyor. Şuan kendi sitesinde 350$ bandında. Türkiye de kalmadı. En azından iyi bir markayı uygun fiyata almış olursunuz.
viewtopic.php?f=203&t=43263
Kullanıcı avatarı
depechemode

Mesaj everlast » 17 Mar 2026, 21:25

Tahminimce temiz ikinci el Tissot PRX quartz 12 bin lira civarına bulunur. Bu fiyata alınabilecek en iyi swiss saat.

Otomatik olarak Citizen Tsuyosa değerlendirilebilir.
Kullanıcı avatarı
everlast

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners