襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Doru tahminde bulunan arkadalar覺m覺z覺 tebrik ederim Ayr覺ca herkese iyi dilekleri i癟in tekrar tekrar teekk羹r ediyorum
Emre08, Thevenin, asymptote, msturan, tolgi06, cvssvc modeli doru bilen arkadalar覺m覺z Emre'de katalog varm覺 zaten 襤lk bata 3 demitim ancak say覺y覺 art覺r覺yorum. Dier 5 kiiden bana 繹zel mesaj ile adres bilgilerini yollaman覺z覺 rica ediyorum, kataloglar覺 kargo ile yollayaca覺m
Zaman覺nda banner resmi olan bir saati burada 繹ylece sessiz sedas覺z beklerken g繹rmek beni duyguland覺rd覺 drk nce de dediim gibi, zaten hangi panerai olsa m羹kemmel olacak saat bir de 339 癟覺k覺nca 繹n羹nde eilmekten baka bir ey gelmiyor elden Bir kez daha hay覺rl覺 olsun drk
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.