Kadim yazdı:Satışta olduğu dönemde satın almadığım/alamadığım için pişmalık duyduğum bir örnektir.

mturann yazdı:Kadim yazdı:Satışta olduğu dönemde satın almadığım/alamadığım için pişmalık duyduğum bir örnektir.
Bu saatin bir benzerini kullanıyorum.
Zamanında Ülkede bulamadım ABD ye giden birinden rica etmiştim alıp getirmişti.
Mavi renkli akrep yelkovan, Safir Cam, Power Reserve ve kadran rengi ile keyifli bir saat

Kadim yazdı:mturann yazdı:Kadim yazdı:Satışta olduğu dönemde satın almadığım/alamadığım için pişmalık duyduğum bir örnektir.
Bu saatin bir benzerini kullanıyorum.
Zamanında Ülkede bulamadım ABD ye giden birinden rica etmiştim alıp getirmişti.
Mavi renkli akrep yelkovan, Safir Cam, Power Reserve ve kadran rengi ile keyifli bir saat
2010-2013 arası Orient'in power reserv göstergeli birçok modeli çok uygun fiyatlara satılıyordu. Ben explorer kodlu aşağıdaki modeli alıp kullanmış ve kasa kalitesini, zaman tutuşunu, işçiliğini son derece başarılı bulmuştum. Bir hayli iri bir model olduğu için kullanımı pek konforlu olmadığından bir müddet sonra elden çıkarmıştım. Buna da pişmanımİri yapılı iki ergen oğlan var şimdi evde, saat dursaydı onlar severek kullanırdı
Sizin saat de aynı dönemin benzer ve çok şık bir modeli. Güzel zamanlarınıza eşlik etmesi dileğiyle.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 184 misafir
|
||||||||||||||